Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή η Στεφανίδη

Παναγιώτα Χαλκιά16 Ιανουαρίου 2026

Στους αγωνιστικούς χώρους ετοιμάζεται να επιστρέψει η Κατερίνα Στεφανίδη επτά μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης στην 1η του Φλεβάρη και ο μεγάλος στόχος της είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ τον Αύγουστο. 

«Ο στόχος μας για το 2026 είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού τον Αύγουστο στο Μπέρμιγχαμ. Δεν σκοπεύω να κάνω όλη τη σεζόν στον κλειστό. Επειδή όμως αρχίζω και νιώθω καλά και επιπλέον χρειάζομαι μια αγωνιστική πίεση για να ανέβω στο επόμενο επίπεδο προπονητικά, αποφασίσαμε να πάμε στη Νέα Υόρκη και ανάλογα με το πώς θα πάει, θα δούμε αν θα συνεχίσουμε ή όχι στον κλειστό. 

Τα κοντάρια που κρατάω αυτή τη στιγμή είναι μικρά και ο αγώνας θα με βοηθήσει να βάλω και μεγαλύτερα. Για εμάς μια επίδοση στα 4,40 μ. στον πρώτο αγώνα θα είναι καλό σημάδι, γιατί θεωρώ ότι αν φτάναμε στο 4,40 μ. στη Νέα Υόρκη, μέσα στον Φεβρουάριο, θα μπορούσαμε να πάμε ακόμη υψηλότερα. Ο στόχος είναι να ανεβάσουμε το επίπεδο της προπόνησης, βάζοντας αυτή την αγωνιστική πίεση. Όλες οι αποφάσεις αυτή τη στιγμή γίνονται για να είμαι καλά στο Ευρωπαϊκό. Αυτό μας ενδιαφέρει, αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος», τόνισε στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Να θυμίσουμε ότι ο τελευταίος της αγώνας ήταν τον Σεπτέμβριο του 2024, τη χρονιά που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.