Μετρ της ψυχολογίας ο Λουτσέσκου, «ντόπαρε» τον Αουγκούστο

Γιώργος Καστάνης07 Ιουλίου 2021

Με μία ζεστή αγκαλιά αποχαιρέτησε τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχθές, λίγο πριν αναχωρήσει με προορισμό την Βραζιλία για να ενσωματωθεί στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Αυτή η πρόκληση για τον Αουγκούστο, είναι ξεχωριστή. Και όπως φάνηκε, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση, αυτή την ευκαιρία να την αφήσει αναξιοποίητη.

Ο Λουτσέσκου, που αποδεικνύεται εκ νέου, μετρ της ψυχολογίας, έδωσε τον «αέρα» στον Ντόουγκλας να αποφασίσει μόνος του. Του είπε ξεκάθαρα πως τον υπολογίζει, τον θέλει να είναι τώρα στην ομάδα, του διευκρίνισε όμως, πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και θα αποδεχθεί, όποια απόφαση κι αν πάρει. Ο Λουτσέσκου είπε στον Ντόουγκλας: «Εγώ σε θέλω τώρα στην ομάδα, εσύ όμως θα αποφασίσεις. Οποια κι αν είναι η απόφαση σου, θα την αποδεχθώ». Αυτή η τοποθέτηση του προπονητή του ΠΑΟΚ αποδείχθηκε σημαντική για τον ικανό μέσο, καθώς έδειξε απελευθερωμένος.

Βλέπετε στην προ μηνών κλήση του στην Εθνική, ο Μάριο Μπράνκο, του είχε αρνηθεί αυτή την προοπτική. Ο Λουτσέσκου επιπροσθέτως, είπε κάτι ακόμη στον Ντόουγκλας: «Όταν επιστρέψεις από το τουρνουά, σε θέλω παθιασμένο 100% για την ομάδα. Είτε παίζεις, είτε δεν παίζεις, θέλω να σκυλιάζεις για τον ΠΑΟΚ, να βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου. Σε θέλω παθιασμένο». Ο Ντόουγκλας δέχθηκε με χαρά την παραίνεση του Λουτσέσκου, του υποσχέθηκε πως θα προσφέρει και στη συνέχεια αποχαιρέτησε τον προπονητή του Δικεφάλου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.