«Μεθυσμένη στο πάτωμα, με τα πόδια ψηλά»: Σε άθλια κατάσταση η κοπέλα του Πικέ εν μέσω… σκοτωμού με την Σακίρα

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

O Πικέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού επέστρεψε από το Μαϊάμι, έκανε ακόμη ένα ταξίδι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς τη σύντροφό του, Κλάρα Τσία.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Chisme no like», η 24χρονη δεν έμεινε σπίτι να περιμένει τον Πικέ, αλλά αντιθέτως, είχε μια έντονη βραδιά.

Η εκπομπή δημοσίευσε φωτογραφίες με την Τσία να επιδίδεται σε ένα αχαλίνωτο πάρτι στη Βαρκελώνη. Η ίδια εμφανίζεται σε κατάσταση έντονης μέθης, έχοντας σύμφωνα με την ισπανική Marca ανάρμοστη συμπεριφορά, που ξεπέρασε τα όρια.

Ο Χαβιε Τσεριανίνι, παρουσιαστής της εκπομπής, σχολίασε: «Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Τσία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Τσία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε ακόμη: «Η Τσία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι». Οι παραπάνω πληροφορίες, έρχονται να αλλάξουν την άποψη των μέσων ενημέρωσης για την Κλάρα Τσία, η οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένα συγκρατημένο και ντροπαλό κορίτσι.

dailymedia.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.