Μεταξάς: «Ο Νταρίντα μπορεί να δώσει κάτι καινούργιο στον Άρη»

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2022

Στην περίπτωση του νέου αποκτήματος του Άρη, Βλάντιμιρ Νταρίντα αναφέρθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Τσέχο στη Γερμανία και η άποψη του γι’ αυτήν έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο Μεταξάς είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στις διαφορές που μπορεί να έχουν οι ομάδες στον 2ο γύρο: «Αυτό εξαρτάται και από τα καινούρια παιδιά που θα έρθουν σε όλες τις ομάδες. Διαβάζω για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα που ήρθε στον Άρη που τον είχαμε παίκτη στη Φράιμπουργκ. Νομίζω μπορεί να δώσει κάτι καινούργιο στη νέα του ομάδα. Αν δεν κάνουν τη διαφορά οι νέοι παίκτες νομίζω πάνω κάτω στο ίδιο πλαίσιο θα κινηθούμε».

Ο προπονητής του Αστέρα είπε για την πορεία της ομάδας του: «Βασικά τα παιχνίδια που παίξαμε με τις ομάδες που είναι σήμερα πιο ψηλά στο ταμπλό από εμάς, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη τα πήγαμε πολύ καλά. Παίξαμε δυνατά, δείξαμε το πάθος που θέλαμε. Εκεί που είχαμε ελλείψεις και περιμένω να βελτιωθούμε είναι με τις άλλες ομάδες. Εκεί που έπρεπε να κάνουμε εμείς παιχνίδι. Σε κάποια το καταφέραμε, σε άλλα όχι. Αυτό είναι το ερωτηματικό του δεύτερου γύρου αν θα το βελτιώσουμε. Να βάλουμε ένα γκολ παραπάνω. Βάλαμε πολύ λίγα γκολ, ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες. Τα στατιστικά της Opta μας βγάζουν πέμπτους σε ευκαιρίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.