Μετάλλαξη Δέλτα: Η θνησιμότητα της 0.1%. Αρχεία της Βρετανικής κυβέρνησης.

Αλέξανδρος Τσίγγος25 Ιουνίου 2021

Στην μετάλλαξη Δέλτα του Κορωναϊού οφείλεται το 98% των κρουσμάτων στην Βρετανία και τείνει να κυριαρχήσει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Ηνωμένο Βασίλειο 98% των κρουσμάτων.

Πορτογαλία 96% των κρουσμάτων.

Ρωσία 99% των κρουσμάτων.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες των αρχών του Ηνωμένου Βασίλειου έδωσαν στην δημοσιότητα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την πορεία του κορωναϊού από την 1η Φεβρουαρίου, μέχρι την 14 Ιουνίου.

Αποκαλύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα που έρχονται σε σύγκρουση με τα επίσημα αφηγήματα και στην Βρετανία και στην Ελλάδα, όπου η πίεση για τον εμβολιασμού του πληθυσμού αυξάνει και η αλήθεια αποτελεί κρυμμένη από τα ΜΜΕ.

Επειδή τα Ελληνικά παπαγαλάκια δε θα κοιτάξουν ποτέ να διαβάσουν αρχεία που είναι στην διάθεση του κοινού και το μόνο που θα κάνουν είναι να αναπαράγουν την εργασία της τρομολογνείας και υποταγής του λαού σε ασυναρτησίες που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν από τον χρηματοδότη τους, την κυβέρνηση.


Ο παραπάνω πίνακας είναι οι διάφορες μεταλλάξεις του ιού, ο αριθμός κρουσμάτων από 1η Φεβρουαρίου μέχρι 14η Ιουνίου. Στον πίνακα φαίνονται οι κυρίαρχες των μεταλλάξεων.


Σε αυτό τον πίνακα όλες οι υπόλοιπες.

  1. Σημείωση πρώτη: Ο ιός έχει υποστεί 14 μεταλλάξεις με τον τύπο Alpha να είναι η αρχική του μορφή, που επέφερε και τους περισσότερους θανάτους.
  2. Σημείωση δεύτεροι: Επτά από τους 14 τύπους μεταλλάξεων έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά θνητότητας.
  3. Ο αριθμός των μεταλλάξεων μέσα σε διάστημα τόσων λίγων μηνών είναι τεράστιος και μπορεί να αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ.
  4. Είχαμε 224.021 κρούσματα στο Η.Β. από 1η Φεβρουαρίου από τον αρχικό ιό τύπο ΑΛΦΑ και 60.655 κρούσματα από τον τύπο ΔΕΛΤΑ το τελευταίο διάστημα.


Ο πίνακας αυτός μας ενημερώνει για όλα τα κρούσματα της μετάλλαξης ΔΕΛΤΑ αυτό το τελευταίο διάστημα όπως και για τους θανάτους που επήλθαν.

Αριθμός κρουσμάτων 60.624.

Αριθμός εμβολιασθέντων 17.642 ποσοστό 29,10%. Συνολικός αριθμός θανάτων 37 ποσοστό 52,11%

Αριθμός ανεμβολίαστων 35.521. ποσοστό 58,59%. Συνολικός αριθμός θανάτων 34 ποσοστό 47,89%.

  1. Η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ έχει ελάχιστη εως μηδενική θνησιμότητα
  2. Οι εμβολιασμένοι έχουν διπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. 0.1% vs 0.21%
  3. Αν θα υπάρξει νέο κύμα κανείς δεν είναι απρόσβλητος. Είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος. Όταν το 29.1% δίνει το 52,11% των θανάτων, έχουμε πολύ σημαντικό πρόβλημα!!!!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.