Μεταγραφικό «μπαμ» από Πανσερραϊκό! Φέρνει τον Ριβάλντο, μετά τον... Μέσι!

Metrosport Team11 Ιουλίου 2021

Μία μεταγραφή με όνομα που προδιαθέτει για πολλά... γούστα εντός αγωνιστικού χώρου, πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός καθώς έκανε παίκτη του τον Ριβάλντο!

Πρόκειται για έναν 21χρονο, κολομβιανής καταγωγής, διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και το 2020 αγωνιζόταν στη Λεόνες καταγράφοντας 5 γκολ σε 16 αγώνες. Άξιο αναφοράς είναι πάντως πως πέρσι η ομάδα των Σερρών είχε αποκτήσει τον Μέσι και φέτος φέρνει άλλο ένα... ιστορικό όνομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Rivaldo Antonio Correa Barbosa. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός, συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2024.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Rivaldo Correa είναι γεννημένος στις 7/9/1999 και αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο νεαρός λατινοαμερικάνος, είναι διεθνής με την U20 της Κολομβίας, αγωνιζόμενος το 2019, σε 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος Λατινικής Αμερικής U20, στη Χιλή.

Ξεκίνησε την καριέρα το 2017 με την ομάδα της Ριονέγκρο Αγκίλα, στην δεύτερη κατηγορία της Κολομβίας, έχοντας 1 συμμετοχή και 1 γκολ σε 10 αγώνες. Το 2018 μεταγράφηκε στην ιστορική Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν των 6 τίτλων και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος και 1 του Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ ήταν και φιναλίστ του κυπέλλου.

Το 2019 βρέθηκε στην Κορτουλούα έχοντας 23 συμμετοχές και 5 γκολ στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας ενώ το 2020, φόρεσε την φανέλα, των Λεόνες, έχοντας 5 γκολ σε 16 αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.