Μεταγραφικό λίφτινγκ στον Άρη - Τα «κενά» που θέλει να καλύψει ο Παλίκουτσα

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Όπως έχει προαναγγείλει ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έρχονται πολλές και ουσιαστικές αλλαγές στο ρόστερ του Άρη, με την «εκκαθάριση» να αφορά το 1/3 των ποδοσφαιριστών. Προσθαφαιρέσεις που θα λάβουν χώρα σε διαφορετικές θέσεις της ενδεκάδας των κιτρινόμαυρων.

«Από το τέρμα μέχρι και την επίθεση θα γίνουν προσθήκες», είχε τονίσει μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο, αυτοί που δύσκολα θα χάσουν την φανέλα βασικού είναι ο Νταρίντα, ο Μάνου, και ο Ματέο, ενώ συμβόλαια έχουν και οι  Γκρέι και Πάλμα, με τον δεύτερο να κουνάει μαντήλι, αν βρεθεί μια αξιόλογη προσφορά.

Σε περίπτωση που φύγει ο Ετέμπο, ο Νταμπό δεν υπολογίζεται και ο Ντουκουρέ είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν για δύο «6άρια» πρώτης γραμμής.

Τέλος, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ψάχνονται για εξτρέμ από το εξωτερικό, ενώ στόχος αποτελεί και η προσθήκη δύο ακραίων μέσα στο καλοκαίρι. 

Σε κάθε περίπτωση, προέχει η κάλυψη του κενού του Μαντσίνι και εφόσον φεύγουν οι Ιτούρμπε-Καμάτσο, μπορεί να γίνει μεγαλύτερο «λιφτινγκ», μαζί με την πώληση του Πάλμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.