Μεταγραφική έκπληξη από τον Αστέρα Αγίου Νικολάου

Χρήστος Λιάπης29 Δεκεμβρίου 2025

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αστέρας Αγίου Νικολάου, εντάσσοντας στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο στόχαστρο ομάδων της Γ’ Εθνικής.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Τζελίδη, επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Δόξας Δράμας, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα ενισχύει τη γραμμή κρούσης του συγκροτήματος της Χαλκιδικής.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, αποδεδειγμένη ποιότητα και έντονη έφεση στο γκολ, στοιχεία που αναμένεται να προσδώσουν σημαντική ώθηση στην επιθετική λειτουργία του Αστέρα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Βιογραφικό

Ο Λάζαρος Τζελίδης έχει συλλέξει πλούσιες εμπειρίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος τόσο σε ρόλους δημιουργίας όσο και στο καθαρά επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού: • Αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας (Γ’ Εθνική). • Στην Καβάλα, όπου πέτυχε 9 γκολ και πανηγύρισε άνοδο στη Super League 2. • Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή Αμμουδιάς ως σέντερ φορ και αρχηγός, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες της καριέρας του: ΝΠΣ Βόλος, Καλλονή, Αγροτικός Αστέρας, Μακεδονικός, Απόλλων Παραλιμνίου, Αστέρας Βλαχιώτη και Πανδραμαϊκός.

Ο Αστέρας Αγ. Νικολάου τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Είχε προηγηθεί η απόκτηση του Βασίλη Αλτιντζή, εξτρέμ που αγωνιζόταν τελευταία στον Μακεδονικό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.