Μεταγραφές: Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Σήμερα (31/1) είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε Ελλάδα και στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το Metrosport.gr θα σας συντροφεύσει κατά τη διάρκεια της ημέρας με τα μεταγραφικά νέα.

00:47: Από την Έλτσε στην Κάντιθ ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Λούκας Πέρεθ.

00:35: Στα γραφεία της Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ, έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους Καταλανούς!

00:02: Επίσημη η μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό στον ΟΦΗ. Ο νεαρός μέσος θα παίζει στην κρητική ομάδα ως το 2024.

23:58: Η Πόρτο δήλωσε ήδη τον Σεμέδο στη λίστα της στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα σύμφωνα με τη «Record».

23:33: Η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Ράμσεϊ από τη Γιουβέντους για το υπόλοιπο της σεζόν.

23:22: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League Μίντιλαντ, απέκτησε τον Γερμανό μεσοεπιθετικό Μαξ Μέγερ ως δανεικό από τη Φενέρμπαχτσε.

23:15: Από τη Λαμία στην Κροτόνε ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς.

23:00: «Τρέχει» την ύστατη στιγμή η Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φάμπιο Καρβάλιο από τη Φούλαμ.

22:08: Τη μεταγραφή του Ντένις Ζακάρια επισημοποίησε η Γιουβέντους.

22:01: Μετά το «ναυάγιο» με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο ΟΦΗ κάνει «μπάσιμο» για τον Γιάννη Μπουζούκη αφού δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

21:22 Νέα ανατροπή με Ομπαμεγιάνγκ που πέρασε ιατρικά και υπογράφει στην Μπαρτσελόνα!

20:48: Ο Φαν ντε Μπέεκ είναι πλέον παίκτης της Έβερτον!

20:22: Η Νιούκαστλ απέκτησε τον Άγγλο αριστερό μπακ της Άστον Βίλα, Ματ Τάργκετ, με τη μορφή δανεισμού.

19:46: Την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα Μάρκο Μάριτς ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

19:27: Ο Μπράιαν Χιλ μετακινήθηκε από την Τότεναμ στη Βαλένθια ως δανεικός και χωρίς οψιόν αγοράς.

19:02: Επίσημο! Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

18:44: Παίκτης της Μπόρνμουθ, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, είναι ο Νατ Φίλιπς.

18:36: Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Μανδά από τον Ατρόμητο.

18:25: Έντονη η δραστηριότητα της Γιουβέντους στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ανακοίνωσε και την μετακίνηση του Ντέγιαν Κουλουσέφκσι στην Τότεναμ.

18:20: Παίκτης της Γιουβέντους είναι ο Ντένις Ζακάρια κάτι που ανακοίνωσε η Γκλάντμπαχ.

18:14: Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μπεντακούρ στην Τότεναμ.

17:48: Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα η ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για δανεισμό του 21χρονου Αμερικανού χαφ της Κλαμπ Μπριζ, Όουεν Οτασόβι.

17:44: Σύμφωνα με το το Athletic, ναυαγεί η μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα!


17:35: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση και του Αμπντουλαγιέ Νταμπό.

17:25: Στην Κύπρο αναφέρουν πως ο Λοβέρα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα σε κάποια ομάδα του κυπριακού πρωταθλήματος.

-Ναυαγεί η μεταγραφή του Γιάννη Μπουζούκη στη Ζούλτε Βάργεκεμ, και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στους «πράσινους» μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. To συμβόλαιο του 23χρονου λήγει το καλοκαίρι.

-Όπως όλα δείχνουν ο Ρούμπεν Σεμέδο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πόρτο.

-Η μεταγραφή του Ούγκο Εκιτικέ ναυαγεί για τη Νιουκάστλ, παρότι νωρίτερα στην ημέρα ανέφεραν στην Αγγλία για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. Ο νεαρός επιθετικός προτίμησε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Ρεμς.

-Η Αταλάντα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρουμάνου 21χρονου Ρουμάνου επιθετικού, Βαλεντίν Μιχαΐλα από την Πάρμα, με τη μορφή δανεισμού. Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού θα αποκτήσει τον επιθετικό αν συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, σύμφωνα με το digisport.

-Έκπληκτοι δηλώνουν στην Άρσεναλ με το ταξίδι του Ομπαμεγιάνγκ στη Βαρκελώνη πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sky Sports. Συνεχίζονται ακόμα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

-Η Γουέστ Χαμ και η Νιούκαστλ κοντράρονται για την απόκτηση του Λίνγκαρντ με τη μορφή δανεισμού. Απομένει να δοθεί το «πράσινο φως» από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

-Σύμφωνα με τo Goal, o Φρανκ Ριμπερί σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σαλερνιτάνα και να βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του, σε ηλικία 38 ετών.

-Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

-Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Χούλιαν Αλβάρες από τη Ρίβερ Πλέιτ, οποίος παραμένει στη Ρίβερ μέχρι το καλοκαίρι. Η μεταγραφή του κόστισε στους «πολίτες» 17 εκατ. λίρες.

-Ο Florian Plettenberg του Sky Germany αποκάλυψε πως ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ σε περίπτωση που η απάντηση του Πολωνού επιθετικού είναι αρνητική, πιθανόν οι Βαυαροί να κινηθούν για τον Έρλινγκ Χάλαντ.

-Η επιστροφή του Εντομπελέ στη Λιόν είναι οριστική. Ο Γάλλος επιστρέφει ως δανεικός και στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς 65 εκατ. ευρώ, που πρέπει να καταβάλλει ο γαλλικός σύλλογος στην Τότεναμ αν θέλει να τον αποκτήσει μετά το τέλος του δανεισμού.

-Ο Ραλφ Ράνγκνικ έδωσε το ελεύθερο στον Τζέσε Λίνγκαρντ να αποχωρήσει από την ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

-Το καλωσόρισμα της Έβερτον για τον Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Vinny O'Connor του Sky Sports ανέφερε πως ο Άγγλος τεχνικός θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τα «ζαχαρωτά».

-Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε τη επέκταση συμβολαίου με τον 18χρονο Μπράιτ Αρέι Εμπί και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στην Κολωνία.

-Δημοσίευμα της Bild αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον Κίλιαν Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ να λαμβάνει 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η μετακίνηση του Εμπαπέ θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι.

-Η Έβερτον μετά τη έλευση του Φρανκ Λάμπαρντ προσπαθεί να ενισχυθεί και μετά την απόκτηση του Φαν ντε Μπεκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει την περίπτωση του Ντέλε Άλι της Τότεναμ.

-Η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του Ραφίνια της Λιντς, στο κόλπο για την απόκτηση του και η Γουέστ Χαμ, αλλά χωρίς να έχει λάβει ακόμα απάντηση. Οι πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως θεωρείται δύσκολο να αποχωρήσει στην τωρινή μεταγραφική περίοδο. 

-Στην Έβερτον γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του παραγκωνισμένου Λούκα Γιόβιτς της Ρεάλ Μαδρίτης, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

-Η μεταγραφή του Μισελέν στη Σεντ Ετιέν δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η ΑΕΚ ζητούσε 2 εκτ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την Εquipe.

-Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ ετοιμάζεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 36 του χρόνια.

-Στη Ρέιντζερς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ράμσεϊ. Σύμφωνα με το  SkySports η Γιουβέντους θα συνεχίσει να καλύπτει μεγάλο μέρος από το συμβόλαιο του Ράμσεϊ για να διευκολύνει τη μετακίνησλη του στη Σκωτία.

-Ο Ρούμπεν Σεμέδο έφθασε στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή στην Πόρτο.


-Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τη Χοφενχάιμ για το δανεισμό, μέχρι το τέλος της σεζόν, το Σέρβου μεσοεπιθετικό, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

-Η Τότεναμ ολοκήρωσε τη μεταγραφή του Μπεντακούρ από τη Γιουβέντους, έναντι 19+6 εκατομμυρίων ευρώ.

-Ο Δημήτρης Κολοβός συνεχίζει σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας και συγκεκριμένα στη Κοτσαέλισπορ.

-Πολλά σενάρια ακούστηκαν για το μέλλον του Μοράτα στη Γιουβέντους, με τον να αποφασίζει να παραμένει στην ιταλική ομάδα.

-Ο Δημήτρης Σιόβας ανακοινώθηκε από τη Φορτούνα Σιτάρντ με κάθε επισημότητα και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.


-Στη Βαρκελώνη βρίσκεται ο Ομπεμεγιάνγκ για να περάσει από ιατρικά και υπογράψει στη Μπαρτσελόνα. ο Γκαμπονέζος πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του για να γίνει μέλος των «μπλαουγκράνα», κάτι που φαίνεται να είναι διατεθειμένος να το κάνει.

-Η Άρσεναλ φαίνεται πως έχει πρόταση στα χέρια της για τον Πεπέ από ισπανική ομάδα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το 90min.

-Ανακοίνωσε Ντάγκο ο Παναιτωλικός ως το καλοκαίρι του 2023. Ο παίκτης αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Σερίφ Τιρασπόλ.

-Στην τούρκικη Κοτσαέλισπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Κολοβός, αποχωρώντας από την Σερίφ Τιρασπόλ.

- Μεγάλη φαίνεται πως είναι η πιθανότητα ο Ρόνι Λόπες να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό πρόωρα, καθώς ως τώρα δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του. Χθες μάλιστα έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

- Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ για το καλοκαίρι, με τον Γάλλο να υπογράφει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 50.000.000 ευρώ ετησίως.

-Υπογράφει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μάρκους Έντουαρντς ως το 2026, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

-Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόνας Βιντ από την Κοπεγχάγη, έναντι 12.000.000 ευρώ.

-Την πώληση του Τζέγκο ανακοίνωσε ο Άρης, με τον Αυστραλό να καταλήγει στη βέλγικη Έουπεν.

-Aποχωρεί από τη Λαμία ο Γκόλεμιτς. Ο Σέρβος στόπερ δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στη Φθιώτιδα και επιστρέφει στην Κροτόνε, η οποία παίζει στην Serie B.

-Συνάντηση με τον Ραλφ Ράνγκνικ θα έχει εντός της ημέρας ο Λίνγκαρντ, προκειμένου να τον πείσει να τον αφήσει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

-Τον Γιόνας Βιντ της Κοπεγχάγης είναι έτοιμη να κάνει δικό της η Βόλφσμπουργκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

-Στο «κόλπο» για τον Καράσκο βάζουν και την Τσέλσι, η οποία ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

-Κοντά στο να αποκτήσει δανεικό τον Ματ Τάργκετ από την Άστον Βίλα, βρίσκεται η Νιούκαστλ.

-Δημοσιεύματα του εξωτερικού, αναφέρουν πως η Ίντερ βρίσκεται  κοντά στο να κλείσει τον Σκαμάκα της Σασουόλο για το καλοκαίρι. 

-Μάχη Τότεναμ-Νιούκαστλ για τον Γιανίκ Καράσκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, αμφότερες είναι πρόθυμες να πληρώσουν την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο παίκτης.

-Στο Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ για να περάσει ιατρικά στην Έβερτον και να ανακοινωθεί ο δανεισμός του.

-Παίκτης της Γιουβέντους θα πρέπει να θεωρείται ο Ντένις Ζακαρία. Ο Ελβετός χαφ βρίσκεται στο Τορίνο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση της «Βέκια Σινιόρα».

-Σημερινό δημοσίευμα του calciomercato αναφέρει πως ο Πιερ Κουντέ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της Τζένοα, με την ιταλική ομάδα να κινείται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

-Η Le Parisien ξεκαθαρίζει πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα προχωρήσει την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα.

-H Ρόμα προσπαθεί να κάνει μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή της, με τον μεσοεπιθετικό της Βαλένθια, Γκουέντες, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ιταλικού συλλόγου. Η πορτογαλική εφημερίδα Record αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα θέλει να κάνει ένα δώρο στον Ζοσέ Μουρίνιο την τελευταία μέρα των μεταγραφών, με την απόκτηση του συμπατριώτη του από τις «νυχτερίδες».

-Η Άρσεναλ εξετάζει την περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα, οποίος είναι δανεικός στη Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως αναφέρει η Mirror.

-Σε οριστική συμφωνία με τη Άρσεναλ ήρθε η Μπαρτσελόνα για το δανεισμό του Πιερ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με το δημοσιογράφο της Mirror, Τζον Κρος.

-Στο κυνήγι της απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί και η Μπέρνλι. Ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Λίβερπουλ έχουν εκδηλώσει η Αταλάντα και η Φιορεντίνα, με τον 26χρονο φορ να μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

-Η Βαλένθια κατέθεσε πρόταση στην Τότεναμ για το δανεισμό του Ντέλε Άλι, όπως αναφέρει η Athletic. Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αποχώρηση του Άγγλου μέσου με τη συγκατάθεση των «σπιρουνιών».

-Σύμφωνα με τη A Bola η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Πορτογάλο αμυντικό να αναμένεται σύντομα στο Οπόρτο.

-Η Νιουκάστλ φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεμς για τη μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού, Ούγκο Εκιτικέ, έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών.

-Σύμφωνα με τη Calciomercato η Γουλβς θέλει να κάνει δικό της τον Άαρον Ράμσεϊ της Γιουβέντους.

-Η Βιγιαρεάλ φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση του Λο Σέλσο από τη Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με τη Marca. Τα σπιρούνια είχαν αποκτήσει τον Αργεντινό από τη Μπέτις το 2020, με τη μεταγραφή να κοστίζει στην αγγλική ομάδα 32 εκατ. ευρώ.

-Ο Εντομπελέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Λιόν, καθώς η γαλλική ομάδα τα έχει βρει με την Τότεναμ για τη απόκτησή του. Ο Γάλλος μέσος είχε αποκτηθεί από τους Λονδρέζους το 2019 από τη Λιόν, έναντι 73 εκατομμυρίων ευρώ.

-Η Οστάνδη φαίνεται πως είναι η ομάδα από το Βέλγιο που ενδιαφέρεται για τον Τζέιμς Τζέγκο του Άρη. Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Αυστραλού μέσου.

-Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν ως ποδοσφαιριστής της Μπρέντφορντ: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι υπέγραψα στη Μπρέντφορντ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ελπίζω να σας δω όλους πολύ σύντομα».

-Στην Αγγλία μπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού με τον Τοντ Κάντγουελ, οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα τη Νόριτς. Επίσης, η Μπόρνμουθ έχει καταθέσει και εκείνη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, με τον Άγγλο εξτρέμ να αποφασίζει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

-Την ίδια ώρα η "Athletic" αναφέρει πως ο Κάντγουελ συμφώνησε με τη Μπόρνμουθ.

-Η Telegraph αναφέρει ότι η Νιουκάστλ είναι έτοιμη να κάνει κίνηση για τον Ματ Τάργκετ της Άστον Βίλα και τον Εντι Ενκετιά της Άρσεναλ.

-Σύμφωνα με το Footmercato, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από τη Μπαρτσελόνα.

-Συνεχίζει την προσπάθεια για ενίσχυση η Λίβερπουλ, με τον Καρβάλιο της Φούλαμ να είναι προ των πυλών, ενώ απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «κόκκινους». Η πρόταση αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ οι Λονδρέζοι επιθυμούν την παραμονή του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι με μορφή δανεισμού.

-Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Μπρέντφορντ!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.