Τη μεταγραφική του ενίσχυση κοιτάει ο Βόλος ο οποίος θέλει να κάνει δικό του τον Χεφτέ Μπετανκόρ, φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα τον 32χρονο στράικερ που αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.
Ο Μπετανκόρ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό , ωστόσο παρά το γεγονός πως βρέθηκε στην προετοιμασία της ομάδας δεν κέρδισε χώρο στο ρόστερ της , με τους Πειραιώτες να επιλέγουν τον δρόμο του δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στην Αλμπαθέτε και στην ομάδα της Segunda División, μετρά 3 γκολ και μια ασίστ σε 11 εμφανίσεις.
Ο προπονητής του Βόλου, Χουάν Φεράντο, γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή καθώς είχαν συνεργαστεί στον Πανσερραϊκό και αναζητά τον τρόπο να τον φέρει πίσω στην Ελλάδα , σε μία όχι και τόσο εύκολη περίπτωση.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube