Μεταγραφές: Γιατί ο ΠΑΟΚ θα περιμένει τα επόμενα 6+2 παιχνίδια

Κώστας Πετρωτός12 Νοεμβρίου 2021

Εχουμε αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ κινείται ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Το τμήμα σκάουτινγκ διαθέτει μία βάση δεδομένων που αφορά σε πολλούς παίκτες, ήδη έχει συντάξει λίστες για υποψήφιους στην θέση του δεξιού μπακ και του μεσοεπιθετικού, πίσω από τον φορ και είναι στην ευχέρεια του Λουτσέσκου να καταλήξει στο ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί.

Ωστόσο, στην Τούμπα δεν θα βιαστούν να κάνουν την επιλογή. Αν εξαιρέσουμε τα δύο ματς Κυπέλλου για την φάση των «16», ο ΠΑΟΚ θα περιμένει να δει την συνολική εικόνα μετά και από τα επόμενα 8 ματς, έξι για το πρωτάθλημα (Ατρόμητος, Αρης, Ιωνικός, Λαμία, ΠΑΣ και Αστέρας) και δύο για το Conference League (Σλάβια και Λίνκολν).

Πρώτον για να βγάλει οριστικό πόρισμα για το που χρειάζεται ενίσχυση και δεύτερο, κυρίως σε ό,τι αφορά στο Πρωτάθλημα, για να δει και το που θα βρίσκεται σε σχέση με την κορυφή. Όσο πιο κοντά, τόσο μεγαλύτερο το κίνητρο για ακόμη πιο πειστική ενίσχυση (ενδεχομένως και με πιο ακριβούς παίκτες) για να χτυπήσει η ομάδα τον τίτλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.