Μετά τους “Ζωσιμάδες” … αρχίζει η νέα σεζόν

Γιώργος Στράντζαλης17 Μαΐου 2022

Φινάλε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του βάζει σήμερα ο Αρης με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στους “Ζωσιμάδες”. Ενα 90άλεπτο που κατά τα φαινόμενα και τις πρώτες σκέψεις των ιθυνόντων της ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν θα είναι το τελευταίο με την Κιτρινόμαυρη φανέλα για πολλούς ποδοσφαιριστές. 

Στις 30/6 (τυπικά) λήγουν 14 συμβόλαια και θεωρείται απίθανο με τα τωρινά δεδομένα να ανανεωθούν περισσότερα από 3-4. Με κάποιους ποδοσφαιριστές υπήρξαν συζητήσεις στους προηγούμενους μήνες αλλά η μεγάλη οικονομική διαφορά ουσιαστικά αφαίρεσε κάθε πιθανότητα παραμονής τους στην ομάδα (βλ. Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο). 

Με κάποιους άλλους η διοίκηση δεν έχει μπει καν σε διαδικασία ουσιαστικής επαφής (βλ. Κουέστα, Ματίγια, Σάκιτς), είναι πιθανό να το κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει αλλάξει το πλάνο της για τη δημιουργία μιας ομάδας… από την αρχή. 

Το ζήτημα του σχεδιασμού για την επόμενη σεζόν, ο οποίος θα περιλαμβάνει και τις πιθανότητες ανανέωσης κάποιων συμβολαίων, θα τεθεί επί τάπητος μετά τον σημερινό αγώνα στα Γιάννινα και δεν θα γίνει σίγουρα με τα δεδομένα που ήθελαν, ή θα περίμεναν, οι Κιτρινόμαυροι γιατί εκκρεμεί η απόφαση του CAS.

 Σε κάθε περίπτωση λόγο στη διαμόρφωση του ρόστερ θα έχει και ο Χερμάν Μπούργος με τον οποίο ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση που αφορά στον προγραμματισμό της ομάδας, όπως σημείωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.