Μετά τον σάλο ο Ρουβάς ανασκεύασε τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη (Pic)

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σάκης Ρουβάς είναι το απόλυτο πρόσωπο της ημέρας, όμως το πρόσημο στην περίπτωσή του είναι ξεκάθαρα αρνητικό: ο πασίγνωστος τραγουδιστής σε συνέντευξή του τοποθετήθηκε στο φλέγον ζήτημα του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για πολλαπλούς βιασμούς ανηλίκων και έχει κριθεί προφυλακιστέος εδώ και πολύ καιρό.

Με τη δίκη του (η οποία πήρε αναβολή) να είναι προ των πυλών, ο Σάκης πήρε θέση για τον αλλοτινό του φίλο, λέγοντας: «Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση.

Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη».

Όπως ήταν αναμενόμενο στα social media προκλήθηκε σάλος, με το hashtag #cancelrouvas να φτάνει ταχύτατα στην κορυφή του twitter και ν’ ακολουθεί… χαμός.

Ο Ρουβάς τοποθετήθηκε εκ νέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ανασκευάζοντας εν πολλοίς τα όσα είπε. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να «ηρεμήσει» το οργισμένο κοινό.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.