Μετά το ντέρμπι η απόφαση για τον εκλεκτό

Γιώργος Στράντζαλης04 Σεπτεμβρίου 2022

Προσηλωμένους στο αποψινό παιχνίδι προσπάθησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Τόλης Τερζής μέσα από τα διαδοχικά τετ α τετ που είχε στη διάρκεια της εβδομάδας καθώς το ζήτημα του νέου προπονητή δεν θα μπορούσε να μην τους “αγγίξει”. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η προχθεσινή ομιλία του Καρυπίδη στο Νέο Ρύσιο, όπως και η γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον διάδοχο του Χερμάν Μπούργος. 

Η τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη τού Αργεντίνου αναμένεται να παρθεί στα επόμενα 24ώρα, με την ΠΑΕ ν’ αναφέρει ότι πέρα από την περίπτωση του Χούλιο Βελάσκεθ εξετάζονται άλλοι δύο προπονητές οι οποίοι προτάθηκαν την τελευταία στιγμή και η αλήθεια είναι ότι κέντρισαν το ενδιαφέρον. Για τον λόγο αυτό εξάλλου μπήκε στον “πάγο” και η περίπτωση του Βελάσκεθ, με τον οποίο η ΠΑΕ διέδιδε τις προηγούμενες ημέρες ότι ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων. 

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο αποψινό ντέρμπι, η τελική επιλογή της διοίκησης για τον νέο προπονητή θα γίνει άμεσα, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να κάνει ντεμπούτο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι προφανές, όμως, ότι η όλη λειτουργία στο θέμα προπονητή υποδηλώνει ότι οι Κιτρινόμαυροι αφενός δεν είχαν προετοιμαστεί προτού αποφασίσουν την απομάκρυνση του Μπούργος και αφετέρου ότι δεν έχουν τη βεβαιότητα για καμία από τις περιπτώσεις προπονητών με τους οποίους βρέθηκαν σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.