Μετά τις ενδείξεις η ώρα των αποδείξεων, για να μην πάει τζάμπα ο κόπος για τον ΠΑΟΚ

Αρις Νικολάκης14 Δεκεμβρίου 2022

Οι πρώτες εξετάσεις του ΠΑΟΚ για την… διδακτέα ύλη της μίνι – ελέω Μουντιάλ – προετοιμασίας σήμερα είναι. Το θέμα βέβαια, δεν είναι δα κι από τα δυσκολότερα. Οσονούπω έρχονται κι αυτά αλλά… Δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος η Καλαμάτα στην έδρα της.

Για να δούμε λοιπόν, τι θα δούμε. Ή για να είμαστε ακριβείς… Τι θα μάς δείξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αν και δεν μπορεί – που δε θέλει – να ανοίξει τα χαρτιά του με παίκτες οι οποίοι σε κατάσταση απόλυτης ετοιμότητας θα ήταν σοβαρά υποψήφιοι για βασικοί.

Όπως και να το κάνουμε όμως, και να θέλει – που θέλει – να κρύψει κάτι ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει περιθώρια για τέτοια mind games! Με άλλα λόγια; Κάποια από τα χαρτιά του για τον Β’ γύρο του Πρωταθλήματος, θα τα ανοίξει στο Κύπελλο.

Καλά, για τον Κοτάρσκι δεν χωρά συζήτηση. Αυτός είναι ένας και μοναδικός. Στους ακραίους αμυντικούς θα πέφτουν κορμιά στις προπονήσεις. Δεν έπεσαν μέχρι τώρα επειδή δεν ανάρρωσαν πλήρως Λυρατζης και Τσαούσης. Το αυτό αναμένεται να συμβεί και στους κεντρικούς αμυντικούς με την επιστροφή Μιχαηλίδη. Και δεν πρόκειται Κάργας και Νάσμπεργκ να μείνουν με σταυρωμένα χέρια αρκούμενοι σε μία θέση στον πάγκο…

Από την άμυνα και πάνω ήδη πέφτουν κορμιά για μια φανέλα βασικού. Η εμφάνιση μετά την εξαφάνιση, τού Φελίπε Σοάρες και μόνον αλλάζει τα δεδομένα στα χαφ του ΠΑΟΚ.

Δεν γνωρίζουμε τι θα ξημερώσει για τον ΠΑΟΚ μετά την μίνι προετοιμασία του. Γνωρίζουμε πως σε αυτήν ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε κι ο ίδιος μαλλιά. Άλλαξε και των παικτών του. Οι ενδείξεις περί των συγκεκριμένων αλλαγών είναι πλήθος. Αναμένονται όμως, αποδείξεις. Τα έχουμε πει αυτά καιρό τώρα.

Σημασία για τον ΠΑΟΚ έχει η αναστροφή του κλίματος η οποία ξεκίνησε από τα τελειώματα του Α΄ γύρου. Θα ήταν δε, ψέμα και δη μεγάλο, εάν λέγαμε, πως ήταν κι αναμενόμενη. Την ώρα που όλοι, είχαμε βάλει κάτω και ανηλεώς …κτυπούσαμε προπονητές και παίκτες… Εκείνη την ώρα προπονητές και παίκτες πετάχθηκαν, άντριεψαν και θέριεψαν. Άρχισαν να αναστρέφουν το κλίμα. Να ζεσταίνουν τον κόσμο. Και να διαμορφώνουν προοπτικές για διεκδίκηση διακρίσεων και τίτλου.

Μετά τις ενδείξεις λοι0πόν, ήγγικεν η ώρα των αποδείξεων. Για να δικαιωθεί η προσπάθεια... Ο κόπος αναστροφής του κλίματος. Αλλιώς; Θα πάει τζάμπα...

ΥΓ : «Έφυγε» ένας μεγάλος. Ο μεγαλύτερος στο είδος του, για να λέμε την πάσα αλήθεια! Μας τίμησε με την επιλογή μας ως ανταποκριτή της ιστορικής εφημερίδας «Μεσημβρινή» στη Θεσσαλονίκη. Μας εμπιστεύθηκε εξ ίσου με σημαντικότατους δημοσιογράφους της Αθήνας. Μάς φιλοξένησε ουκ ολίγες φορές στο σπίτι του. Μάς «ευλόγησε» με παρεμβάσεις του για συμβουλές, βελτιώσεις, διορθώσεις. Είμαστε παντοτινά ευγνώμονες στον Γιάννη Διακογιάννη. Στον μεγαλύτερο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.