Μετά την Κράσνονταρ για τον Γιαννούλη, τι γίνεται με Όλσον, Μπίστροβιτς και Εσίτι

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Ολαφ Ρέμπε και του Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε την επιθυμία να κρατήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα παρά την πρόταση που κατέθεσε η Αταλάντα και το ενδιαφέρον που έδειξαν άλλες ομάδες. 

Πρόθεση των επιτελών του ΠΑΟΚ είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιαννούλη με σημαντική αύξηση των απολαβών του (η πρόταση ξεπερνά τις 550.000 ευρώ ετησίως) και νέα ρήτρα. Οι όποιες συζητήσεις μετατέθηκαν για την επομένη του αγώνα με την Κράσνονταρ. Είναι παράλληλα δεδομένη η επιθυμία του Φερέιρα να μείνει ο Γιαννούλης έως το τέλος της σεζόν και παράλληλα να μην του κόψει ο ΠΑΟΚ τον δρόμο, το ερχόμενο καλοκαίρι, σε ενδεχόμενη πώληση. Όλα πάντως τα δεδομένα, θα συζητηθούν, μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη ρωσική ομάδα.  

Σειρήνες για τον Εσίτι  

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξε κινητοποίηση για τον Αντερσον Εσίτι. Ομάδες από την Τουρκία εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον δυναμικό μέσο, χωρίς όμως να υπάρξει εξέλιξη για το θέμα. Παράλληλα και ατζέντηδες που έχουν εξουσιοδοτήσεις για να διαπραγματευτούν την μετακίνησή του, ισχυρίζονται πως θα έρθει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον παίκτη. Βρισκόμαστε σε αναμονή των εξελίξεων.  

Οι περιπτώσεις Ολσον και Μπίστροβιτς  

Η απόκτηση ενός ακόμη ικανού μέσου αποτελεί βασική προϋπόθεση για την τεχνική ηγεσία και τον αθλητικό διευθυντή. Εχουν γίνει επαφές με συγκεκριμένους παίκτες το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να δημοσιοποιείται κάτι σχετικό από τον Δικέφαλο. Τις τελευταίες ημέρες στην Σουηδία και την Ρωσία έγιναν αναφορές για δύο παίκτες που βρίσκονται, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, στο στόχαστρο του Δικεφάλου.  

Ο πρώτος είναι ο 23χρονος Σουηδός μέσος Σίμον Ολσον που ανήκει στην Ελφσμποργκ και έχει συμβόλαιο με την συγκεκριμένη ομάδα έως τον Δεκέμβριο του 2021. Μάλιστα έγιναν και δηλώσεις από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας για τον Ολσον: «Πράγματι, υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Πιστεύω ότι σύντομα ο Όλσον θα πάρει μεταγραφή σε σύλλογο που αγωνίζεται εκτός Σουηδίας. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα συμβεί, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα γίνει» δήλωσε σχετικά ο διευθυντής της Ελφσμποργκ, Στέφαν Αντρέασον.  

Ο Όλσον αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, ωστόσο η τεχνική του, επιτρέπει τη μετακίνηση του ακόμα και στην θέση πίσω από τον επιθετικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έχει 23 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Παίζει ως εξάρι, μπορεί όμως να αγωνιστεί και στις άλλες θέσεις της μεσαίας γραμμής.  

Παράλληλα από την Ρωσία προέκυψε η αναφορά για τον 22χρονο Κροάτη μέσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Κρίστιαν Μπίστροβιτς που έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αξιόλογο παίκτη που παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος, όμως η περίπτωσή του, αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολη. Η μόνη συζήτηση που μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή, είναι να προχωρήσει μέσω δανεισμού και όψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ έχει μία λίστα με ικανούς παίκτες που αγωνίζονται στο κέντρο και ένας από αυτούς θα προκριθεί για να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.