«Μετά την αλλαγή προπονητή έχασε τη θέση του ο Ιωάννου στη Νότιγχαμ»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η δημοσιογράφος της Nottinghamshire, Σάρα Κλάπσον, και μίλησε για τον Νικόλα Ιωάννου που θέλει ο Αρης να πάρει από τη Νότιγχαμ αλλά και την περίπτωση του Γκερέρο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Αγγλία: «Υπάρχει έντονη ανησυχία στην Αγγλία, υπάρχουν αναβολές στα παιχνίδια. Η κατάσταση δεν είναι καλή με τον κορωνοϊό».

Για τον Ιωάννου: «Ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, έπαιξε κάποια παιχνίδια και είχε καλή απόδοση. Στη συνέχεια άλλαξε ο προπονητής, έχασε τη θέση του στην ομάδα μετά από μια αποβολή. Η Νότιγχαμ έχει πολλές επιλογές στη θέση που αγωνίζεται και δεν μου προκαλεί έκπληξη πως είναι στη μεταγραφική λίστα. Δεν είναι ξεκάθαρο το πως μπορεί να έρθει στον Αρη, είτε δανεικός είτε ως ελεύθερος. Η Νότιγχαμ έχει μεγάλο ρόστερ και θέλει να το αποφορτίσει τον Ιανουάριο».

Για τον Γκερέρο: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμη η ομάδα αν θέλει να τον κρατήσει ή όχι. Δεν θα είναι σίγουρα βασική επιλογή, θα έρχεται από τον πάγκο. Δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Ιωάννου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.