Αουγκούστο: Ξανά στην αποστολή του ΠΑΟΚ! Οι λόγοι της επιστροφής

Metrosport Team14 Μαρτίου 2021

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται το όνομα του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο Βραζιλιάνος μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό βρέθηκε σε δυσμένεια. Ο 24χρονος μέσος δεν έθελξε με την εμφάνιση του σε εκείνο το ματς, έκανε πολλά αντικανονικά μαρκαρίσματα και φλέρταρε με την αποβολή. Όταν αντικαταστάθηκε, η εικόνα από την εξέδρα της Τούμπας που τον έδειχνε να ασχολείται με το κινητό του κατά τη διάρκεια του αγώνα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους φίλους του Δικεφάλου.

Ωστόσο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο παίκτης έχει αλλάξει πρόσωπο. Παρουσίασε μια αισθητή βελτίωση στην αγωνιστική του συμπεριφορά και, όπως φαίνεται, έπεισε τον Γκαρσία να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία και να τον πάρει στην αποστολή. 

Έτσι, ο Αουγκούστο μετά από 42 ημέρες και οχτώ παιχνίδια βρισκεται ξανά στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν την 31η Ιανουαρίου κόντρα στον Παναιτωλικό και απουσίασε από τους αγώνες κόντρα σε Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης και Άρη για το πρωτάθλημα, Λάρισα και Λαμία για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.