Μεσίνα: «Μπαίνω στον πειρασμό να κάνω τον Μουρίνιο και να πω ότι έχω 35 τίτλους!»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2023

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν γκρίνια σε κάθε ομάδα, με τον προπονητή να αποτελεί συνήθως τον «σάκο του μποξ». Ωστόσο, ο Έτορε Μεσίνα φαίνεται πως δεν πρόκειται να επωμιστεί αυτόν τον «ρόλο» , ξεσπώντας απέναντι στις... κραυγές απομάκρυνσής του από τους οπαδούς της Εφές.

Ο Ιταλός κόουτς μίλησε «έξω απ΄τα δόντια» προς τους επικριτές του μετά τη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Εφές (92-76), θυμίζοντάς τους τα τρόπαια που έχει στο παλμαρέ του, τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του μπάσκετ.

«Το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη του κ. Αρμάνι. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται πάντα όταν ένας προπονητής δεν έχει την πλήρη στήριξη της διοίκησης. Το νιώθουν. Διάβασα πολλά, αρκετά ανώνυμα σχόλια και ρώτησα τον κ. Αρμάνι αν εξακολουθεί να εμπιστεύεται το μοντέλο που έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια. Απάντησε ναι και συνεχίζω τη δουλειά μου.

Προς όλους αυτούς τους δειλούς που λένε και γράφουν πράγματα, μπαίνω συχνά στον πειρασμό να κάνω τον… Μουρίνιο και να τους πω να θυμούνται τον αριθμό 35. Είναι οι τίτλοι που έχω κατακτήσει σε 30 χρόνια προπονητικής καριέρας. Πάνω από έναν τον χρόνο κατά μέσο όρο. Για ορισμένους ένα παιχνίδι, μια απόφαση ή και μια σεζόν μπορεί να ακυρώσει μια καριέρα», είπε, ολοκληρώνοντας το ξέσπασμά του ο Μεσίνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.