Μέσι: Η πρώτη του συνέντευξη στα 13 του χρόνια

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Πιο έτοιμος από ποτέ εμφανίζεται ο Λιονέλ Μέσι στον φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, με μόνο σκοπό να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου με την εθνική Αργεντινής. Με αφορμή του γεγονότος αυτού, είδε το φως της δημοσιότητας, η πρώτη συνέντευξη του Μέσι όταν ήταν 13 ετών και παίκτης των Ακαδημιών της Νιούελς στις 3 Σεπτεμβρίου 2000.
 
Το τότε δημοσίευμα έλεγε:«Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος για την ομάδα του. Δεν είναι ένας ακόμη πολλά υποσχόμενος παίκτης, αλλά ένα παιδί με τεράστιο μέλλον μπροστά του. Παρά το ύψος του, μπορεί να ξεπεράσει κάθε αντίπαλο, να ντρμπλάρει και να σκοράρει, ενώ είναι απολαυστικός με την μπάλα και σήμερα (εκείνη την εποχή) αποκαλύπτεται στον κόσμο».

Κατά την διάρκεια των λεγόμενων του, ο Μέσι χαρακτήρισε «ήρωες» του, τον πατέρα του Χόρχε και τον νονό του, Κλαούντιο, αναφέρθηκε στη μουσική που είχε τότε ως χόμπι που είχε και αποκάλυψε πως θα ήθελε να γίνει δάσκαλος. Μία από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις αν όχι η πιο δυσάρεστη που βίωσε στην παιδική του ηλικία ήταν ο χαμός της γιαγιάς του, στην οποία χρωστάμε... ένα ευχαριστώ καθώς ήταν εκείνη που τον πήγε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και εξέφρασε πως το μέλλον του εγγονού της θα ήταν λαμπρό.
Το μεγαλύτερο όνειρο που είχε ο Pulga ήταν να καταφέρει να γίνει διεθνής με την αλμπισελέστε, κάτι το οποίο κατάφερε και την προσεχή Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει για πρώτη φορά το Μουντιάλ στην καριέρα του. 


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.