Μέσι: Η κόκκινη γραμμή και αριθμοί που… ζαλίζουν με την Μπαρτσελόνα

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος05 Αυγούστου 2021

Ξεκίνησε το 2000 στη Μασία. Μετά από 21 χρόνια, με αμφίδρομη λύπη όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει στους «Μπλαουγκράνα»

Ίσως είναι δύσκολο να τον φαντάζονταν κανείς με τη φανέλα μιας άλλης ομάδας. Πλέον θα γίνει πραγματικότητα και ποια θα είναι αυτή η φανέλα, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Τι πέτυχε όμως ο Λιονέλ Μέσι στα 21 χρόνια της αυτοκρατορικής παρουσίας του στην Μπαρτσελόνα; Οι αριθμοί… ζαλίζουν. Μετρήστε:

Ο Λιονέλ Μέσι κατέγραψε 778 παιχνίδια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Σ’ αυτά σημείωσε 672 γκολ και μοίρασε 305 ασίστς!

Κατέκτησε 10 Πρωταθλήματα La Liga, 7 Κύπελλα Ισπανίας (Copa Del Rey), 7 Super Cup Ισπανίας όσον αφορά στους εγχώριους τίτλους.

Στην Ευρώπη; Κυριάρχησε. Σήκωσε 4 Champions League με τους «Μπλαουγκράνα», 3 Ευρωπαϊκά Super Cup, 3 Μουντιάλ Συλλόγων.

Επί προσωπικού; Το ίδιο. Και πώς να μην ήταν άλλωστε έτσι… Ο Μέσι κατέκτησε ως παίκτης της Μπαρτσελόνα 6 Χρυσές Μπάλες, πήρε 6 φορές το Ευρωπαϊκό Χρυσό Παπούτσι και 6 φορές ανακηρύχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στη La Liga.

Που θα συνεχίσει; Οι αποδόσεις των στοιχηματικών!

Το τέλος της συνεργασίας Μπαρτσελόνα-Μέσι, αποτελεί παγκόσμια ποδοσφαιρική κουβέντα συζήτησης. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των Καταλανών, ήδη οι περισσότεροι συζητούν για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Οι στοιχηματικές εταιρίες εκτιμούν πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι το μεγάλο φαβορί για να κάνει δικό της τον Μέσι σε αποδόσεις που κατά μέση προσέγγιση βρίσκονται κάτω από τις 2,00! Δεύτερο φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, ακολουθεί η Ίντερ του Μαϊάμι όμως αρχικά και έπειτα αυτή του Μιλάνου (!), η ομάδα του στην Αργεντινή, Νιούελς Όλντ Μπόις, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.