Μεσαία γραμμή, υψηλού... επιπέδου στον Άρη

Μάνος Χατζάκης29 Ιουλίου 2020

Δεδομένη είναι η διάθεση των ανθρώπων του Άρη να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ποιότητα της μεσαίας γραμμής, η οποία, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έκανε... θαύματα σε αρκετά παιχνίδια. Πολλά θα κριθούν από την πιθανή έλευση του Ματέο Γκαρσία και την παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ξαναγίνουν συμπαίκτες.

Η κατάσταση με τον Αργεντινό μέσο δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, κάτι που όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα. Οι "κιτρινόμαυροι" εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα για την απόκτησή του, χωρίς να σημαίνει ότι παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι της υπογραφής του βραχύσωμου χαφ. Παρόλα αυτά, διατηρούν ακέραιες ελπίδες, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και να ανεβάσουν level το ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Η δεύτερη σταθερά στα άκρα, ακούει στο όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη. Οι πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελου Χαριστέα, άφησαν να εννοηθεί ότι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά και, προς το παρόν τουλάχιστον, εγκαταλείπονται οι σκέψεις για ενδεχόμενη πώληση, εκτός αν έρθει κάποια καλή -οικονομικά- πρόταση.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως, εάν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, αποτελέσουν... δίδυμο, τότε ο Άρης θα δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό τη στιγμή που εκκρεμούν κι άλλες προσθήκες. Ως γνωστόν, σε καλό δρόμο βρίσκεται η συμφωνία με τον Φακούντο Μπερτόλιο, ενώ φαίνεται πως διατηρείται το ενδιαφέρον για τον Μπρούνο του Ολυμπιακού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.