Ινγκασον: «Μέρα με τη μέρα ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Γιώργος Ζαΐρης28 Οκτωβρίου 2020

«Μέρα με τη μέρα ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Σβέριρ Ίνγκασον, στη συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν το παιχνίδι με την Γρανάδα για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γουρόπα Λιγκ.

«Σίγουρα βρίσκεται σε πολύ καλό τάιμινγκ. Πρόκειται για δυνατή ομάδα, οποιαδήποτε ομάδα, βέβαια, στο Γιουρόπα Λιγκ, για να είναι εδώ, είναι καλή. Είναι καλοί και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, δέχεται λίγα γκολ. Εμείς γνωρίζουμε τι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Είχαμε μία πολύ καλή εβδομάδα προετοιμασίας και πιστεύω θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Έχει αλλάξει η Γρανάδα από τότε που ήμουν εγώ εδώ. Πάνε τέσσερα χρόνια. Μόλις δύο παίκτες είναι τώρα εδώ. Επιπλέον είναι μία ομάδα που έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες. Μόνο που είναι στο Γιουρόπα Λιγκ και είναι ισπανική λέει πολλά. Όσον αφορά το φαβορί είναι εύκολο να λέμε ποιος είναι, αλλά μιλάμε για ένα παιχνίδι 50-50. Σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η Γρανάδα έχει ένα πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά λόγω κορωνοϊού νομίζω ότι αυτό έχει χαθεί. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μου αρέσουν πολύ αυτά τα ματς ανάμεσα δύο ισοδύναμες ομάδες.

Τα πράγματα θα είναι κοντινά σε ένα μίνι τουρνουά έξι αγωνιστικές. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες θα πάρουν βαθμούς από όλες βαθμούς. Σίγουρα, θα θέλαμε διαφορετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ομόνοια, κάναμε αρκετά γι' αυτό, αλλά πρέπει, πλέον, να κοιτάμε μόνο μπροστά και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από την Γρανάδα. Μέρα με τη μέρα η ομάδα βελτιώνεται, μέχρι πριν λίγες το ρόστερ δεν είχε ολοκληρωθεί. Είχαμε ποδοσφαιριστές που ήρθαν, οπότε αναμένω ότι η ομάδα σύντομα θα είναι στο 100%»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.