Μέρα κληρώσεων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις- Σε ποιο κανάλι θα τις δείτε

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2022

Θα αδειάζουν και θα γεμίζουν σήμερα οι ευρωπαϊκές κληρωτίδες, αφού για την σημερινή μέρα είναι προγραμματισμένες τρεις πολύ σημαντικές κληρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Champions League βγάζει τα ζευγάρια της φάσης των 16 και το Europa και Conference League τους αγώνες των μπαράζ για τη φάση των 16. 

Η πρώτη γιάλα στη Νιόν θα γεμίσει στις 13:00 , ώστε να προκύψουν τα ζευγάρια της φάσης των 16 του Champions League.Οι νικητές των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους δεύτερους. Ομάδες που ήταν μαζί στον ίδιο όμιλο δεν μπορούν να κληρωθούν ξανά μαζί, ούτε χώρες που προέρχονται από την ίδια ομοσπονδία. Η κλήρωση θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 1HD.

Σειρά παίρνει στις 14:00 το Europa League, με τηλεοπτική μετάδοση στην ίδια τηλεοπτική συχνότητα. Οι δεύτεροι των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους τρίτους των οκτώ ομίλων του Champions League. Ομάδες που προέρχονται από την ίδια ομοσπονδία δεν μπορούν να κληρωθούν μαζί.

Τελευταία κλήρωση στις 14:00 θα είναι αυτή του Conference League για τα μπαράζ της φάσης των 16 με μετάδοση και πάλι από το COSMOTE SPORT 1HD. Οι δεύτεροι των οκτώ ομίλων θα κληρωθούν με τους τρίτους των οκτώ ομίλων του Europa League.

Οι ομάδες της φάσης των 16 στο Champions League
  • Νικήτριες ομίλων: Νάπολι (1ος όμιλος), Πόρτο (2ος), Μπάγερν (3ος), Τότεναμ (4ος), Τσέλσι (5ος), Ρεάλ (6ος), Μάντσεστερ Σίτι (7ος), Μπενφίκα (8ος)
  • Δεύτερες ομίλων: Λίβερπουλ (1ος), Μπριζ (2ος), Ίντερ (3ος), Άιντραχτ (4ος), Μίλαν (5ος), Λειψία (6ος), Ντόρτμουντ (7ος), Παρί (8ος)
Οι ομάδες των μπαράζ για τη φάση των στο 16 Europa League
  • Δεύτεροι ομίλου Europa League: Αϊντχόφεν, Ρεν, Ρόμα, Ουνιόν Βερολίνου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίντιλαντ, Ναντ, Μονακό
  • Τρίτοι ομίλου Champions League: Άγιαξ, Λεβερκούζεν, Μπαρσελόνα, Σπόρτινγκ, Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Σεβίλλη, Γιουβέντους
Οι ομάδες των μπαράζ για τη φάση των 16 στο Conderence League 
  • Δεύτεροι ομίλου Europa Conference League: Φιορεντίνα, Ντνίπρο, Γάνδη, Κλουζ, Βασιλεία
  • Τρίτοι ομίλου Europa League: ΑΕΚ Λάρνακας, Σέριφ, Λάτσιο, Καραμπάγκ, Τράμπζονσπορ
Αναλυτικά το πρόγραμμα των κληρώσεων:
  • 13:00 Κλήρωση φάσης 16 Champions League / COSMOTE SPORT 1HD
  • 14:00 Κλήρωση μπαράζ Europa League / COSMOTE SPORT 1HD
  • 15:00 Κλήρωση μπαράζ Conference League /COSMOTE SPORT 1HD

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.