Μεντί: Ποιο Lockdown; Μετέφερε αεροπορικώς Ιταλίδα καλλονή από Ελλάδα σε Αγγλία

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Μετά το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι εν μέσω Πανδημίας, ο Μπέντζαμιν Μεντί… ξαναχτύπησε. Ο 26χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι εν μέσω Lockdown κατάφερε να μεταφέρει την 22χρονη Ιταλίδα καλλονή, Κλαούντια Μαρίνο, από την Αθήνα στην Αγγλία τον περασμένο Ιούνιο, διάστημα στο οποίο στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε επιβληθεί αυστηρή καραντίνα! 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η βρετανική εφημερίδα «Sun», ο Μεντί προσκάλεσε πλήθος φίλων του, καθώς και καυτά μοντέλα στην οικία του στο Τσέσαϊρ, κάτι που μαθεύτηκε από την διοίκηση του συλλόγου, ο οποίος και θα του επιβάλει πρόστιμο, αφού δεν τήρησε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό.

Πέραν όμως αυτού η «Sun» μετέφερε πως η εντυπωσιακή 22χρονη Κλαούντια Μαρίνο είχε εκφράσει τα παράπονα της σχετικά με τις απαγορεύσεις στον νεαρό αμυντικό, το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο Μεντί την διαβεβαίωσε πως θα μπορούσε να παραμείνει στην έπαυλη του στην Αγγλία χωρίς να τους ελέγξει κανείς! 

Η Μαρίνο δήλωσε σχετικά: «Δεν είμαι αφελής και ξέρω πώς λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εμπειρία. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Επίσης ήταν μόνος χωρίς σχέση και έτσι δεν πλήγωσα κανέναν».

Πηγή: Protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.