Μένει ο Ραζβάν. Μένει (;) κι ο Ζοσέ...

Αρις Νικολάκης30 Μαΐου 2023

Είναι θετική – για την παρούσα φάση του ΠΑΟΚ – η εξέλιξη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ήτοι, η σαφώς και ρητώς διατυπωθείσα διαβεβαίωση του περί παραμονής του στην Τούμπα. Είναι θετική επειδή έτσι τίθενται περιοριστικά μέτρα πλέον, στις ατέρμονες συζητήσεις και στις ατελεύτητες αναλύσεις αλλά και στην ακατάσχετη φημολογία για τον Ρουμάνο προπονητή.

Συμφωνείτε, διαφωνείτε… Το κλείσιμο του θέματος «προπονητής» ωφελεί – στην παρούσα φάση – σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ. Το κλείσιμο μέχρι το…άνοιγμα! Εάν κι εφ’ όσον υπάρξει ξανά άνοιγμα. Για να τα λέμε τα πάντα, όλα.

Εξάλλου κι ο ίδιος στη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, είναι ξεκάθαρος. «Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο»! Άδικο έχει;

Μένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Μένει κι ο Ζοσέ Μπότο; Δια της «εις άτοπον επαγωγής» μεθόδου, φαίνεται πως παραμένει κι ο Πορτογάλος. Δεν έχει κάνει ανάλογες δηλώσεις με τον Ρουμάνο αλλά… δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα του Ιβάν Σαββίδη – τώρα που το γράφουμε - ίχνος περί του αντιθέτου.

Συμφωνείτε, διαφωνείτε … Εμείς επιμένουμε πως το κλείσιμο (;) και του θέματος «τεχνικός η αθλητικός(δεν θα τα χαλάσουμε εδή…) διευθυντής» ωφελεί σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ. Στην παρούσα φάση βεβαίως, βεβαίως.

Ναι, στην παρούσα επειδή δε θα ωφελούσε στις τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, να αναζητούσε ο ΠΑΟΚ εκτός όλων των άλλων αντικαταστάτες και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και για τον Ζοσέ Μπότο.

Είναι όμως, και κάτι άλλο. Σοβαρότερο. Αυτούς εμπιστεύεται ο Ιβάν Σαββίδης. Σημασία έχει κι αυτοί να ανταποκριθούν επιτέλους στην εμπιστοσύνη του. Μέχρι τώρα δεν ανταποκρίθηκαν. Λέμε εμείς. Εσείς τι λέτε;

Απομένει ο προγραμματισμός για τη μέλλουσα περίοδο. Ο καθορισμός στόχων. Ο μεταγραφικός σχεδιασμό. Κι η υλοποίηση του.

Συν αυτοίς είναι κι οι καλοί λογαριασμοί της ΠΑΕ με τους καλούς φίλους του ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια; Τα ανοικτά χαρτιά της. Η δημοσιοποίηση απόψεων, θέσεων, στόχων. Και βέβαια, δε θα υποδείξουμε εμείς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πως και τι οφείλει να πράξει αλλά… Εμείς θεωρούμε πάντα, πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Αυτό δεν είναι Νόμος του Μέρφι. Της ζωής Νόμος είναι. Δεν θα τον παραβιάσουν ξανά, στην Τούμπα…

ΥΓ 1 : Ο Φελίπε Σοάρες, μετά την αποτυχία στον Τελικό, πήγε στην πατρίδα του. Kουρεύθηκε. Με τις υγείες του. Έστειλε και φωτό με το νέο look. Όχι, που θα κάτσει, να σκάσει…

ΥΓ 2 : Αποχαιρέτισε ο Γιασμίν Κούρτιτς. Κι έγραψε: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»! Αυτός μάλλον, δεν έκατσε και (ψιλο)έσκασε…

ΥΓ 3 : Να επιμείνουμε άλλη μία φορά. Ασχολήθηκαν στη ΝΔ με στην Α’ Θεσσαλονίκης; Εάν ναι, σε ποιο επίπεδο; Και τι θα πράξουν;

ΥΓ 4 : Εάν όχι, κακώς. Κάκιστα! Η κάλπη είναι άδεια, όπως ορθά ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Να ασχοληθούν λοιπόν…

ΥΓ 6 : Και προσέξτε. Δε λέμε εμείς, πως το δεύτερο χειρότερο πανελληνίως, ποσοστό της ΝΔ οφείλεται στη σαφέστατη αντικυβερνητική γραμμή κόσμου τού ΠΑΟΚ. Μακριά από εμάς αυτά!

ΥΓ 7 : Υπενθυμίζοντας πάντως, πως στην Α΄ Θεσσαλονίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίσθηκε. Τούτο δε, για τα περί γραμμής κόσμου τού ΠΑΟΚ. Μην τρελαθούμε κιόλας.

ΥΓ 8 : Δεν υπάρχει δυναμική κόμματος συγκρινόμενη με την δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ. Ανόμοια μεγέθη…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.