Μένει ατιμώρητος και κάνει «επικίνδυνα παιχνίδια» από το VAR ο Περράκης

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Μπορεί με το γκολ του Χοσέ Κρέσπο και τη συνολικά καλή παρουσία του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο η διαιτησία να πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά η διαχείριση που έκανε το VAR ο Αθηναίος Κώστας Περράκης μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει όταν μερικές μέρες πριν ο ΠΑΟΚ τον είχε βρει ξανά στον δρόμο του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης και όπως και σήμερα προσπάθησε να του βάλει εμπόδια στον δρόμο προς την κατάκτηση μία δίκαιης νίκης.

Για όσους ίσως δεν το σκέφτηκαν ο Περράκης από το VAR είχε ζητήσει από τον διαιτητή του αγώνα της Ριζούπολης Τάσο Σιδηρόπουλο να δει ξανά στο βίντεο τη φάση του πέναλτι πάνω στον Λούκας Τέιλορ με το οποίο ο Κούρτιτς είχε γράψει το 0-2 και κλείδωσε το τρίποντο για τον Δικέφαλο. Ο διεθνής ρέφερι... εξέθεσε τότε τον Περράκη, καθώς αφού είδε τη φάση διατήρησε την αρχική του απόφαση να δώσει το καθαρό πέναλτι, ωστόσο, μετά εκείνο το παιχνίδι ο Αθηναίος ρέφερι παραμείνει ατιμώρητος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να βρεθεί και πάλι στο VAR στον αγώνα της Τούμπας με τον Ατρόμητο και αυτή τη φορά να... αμελήσει να στείλει τον διαιτητή Γκάμαρη να δει στο βίντεο τη φάση που ο Μουργκ ανατρέπεται από μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στο 28ο λεπτό. Είναι απορίας άξιο πως λειτούργησε έτσι, όταν δέκα ημέρες πριν είχε λειτουργήσει εντελώς διαφορετικά στη φάση του Τέιλορ και πλέον το ερώτημα είναι εάν η ΚΕΔ θα συνεχίσει να ανέχεται τα «επικίνδυνα παιχνίδια» του Περράκη από το VAR.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.