Μενδρινός: «Θα ήταν άδικο να φύγει ο Μάντζιος από τον Αρη, περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Κώστας Μενδρινός, και μίλησε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ σχολίασε και την εικόνα των ομάδων της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Αρη, και υπεραμύνθηκε της επιλογής των «κιτρίνων» να κρατήσει τον Ακη Μάντζιο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Μένω στο Κερατσίνι και είναι το γήπεδο κοντά στο σπίτι μου, δεν μπορώ να κόψω το ποδόσφαιρο. Εχω φτιάξει τη ζωή μου για μετά το ποδόσφαιρο αλλά δεν μπορώ να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είναι το αντικαταθλιπτικό μου».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1: «Είναι περίεργο το φετινό πρωτάθλημα. Περίμενα μεγαλύτερο ανταγωνισμό στη μάχη του τίτλου, αλλά βλέπω έναν Ολυμπιακό να ξεφεύγει. Περίμενα τον ΠΑΟΚ πολύ καλύτερο, τον Αρη τον περίμενα έτσι όπως είναι. Το μείον έξι σε επηρεάζει γιατί κυνηγάς κάποιες ομάδες, είναι λίγο ψυχοφθόρο. Το γκολ που λείπει στον Αρη έχει να κάνει με την προσωπικότητα.

Για τον Ακη Μάντζιο: «Εχω συνεργαστεί με τον Μάντζιο, είναι εξαιρετικός προπονητής, μπορεί να σε φτάσει μέχρι ένα σημείο αλλά γκολ δεν μπορεί να βάλει εκείνος. Θα ήταν άδικο να φύγει ο Μάντζιος από τον Αρη, μόνο καλά στοιχεία έχει δείξει μετά από μια κακή στιγμή όπως το 0-5 από τον ΠΑΣ. Δεν έχει τον κακό εγωισμό, θα κάτσει να ακούσει τον ποδοσφαιριστή, δεν είναι κομπλεξικός και δεν θέλει να περάσει με το ζόρι του δικό του. Οταν το βλέπει ο ποδοσφαιριστής αυτό, τότε παίζει και για τον προπονητή του».

Για το πρόσωπο που ξεχωρίζει στον Αρη: «Ο Ματέο Γκαρσία μου αρέσει πάρα πολύ, κάθομαι και τον παρακολουθώ».

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ και που το εντοπίζει: «Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ακόμη προπονητής. Τον περίμενα καλύτερο γιατί μας έχει συνηθίσει να βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και να διεκδικεί τίτλους. Βλέπω ότι δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.