Μενδρινός: «Κάτι παραπάνω ξέρουν οι άνθρωποι του Άρη για τον Τερζή, μακάρι να πάρουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μενδρινός , μιλώντας για την απόφαση του Άρη να κρατήσει και από την νέα σεζόν τον Απόστολο Τερζή στο τιμόνι της ομάδας, ενώ παράλληλα έκανε και την πρόβλεψή του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95,5: Για την επιλογή του Απόστολου Τερζή δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν μπορώ να προεξοφλήσω τίποτα και να καταδικάσω κανένα. Όλα θα κριθούν στην πράξη, μπορεί η ομάδα να πάει τέλεια και μετά να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν κάποια κριτήρια και κάτι παραπάνω ξέρουν. Από εκεί και πέρα θα φανούν όλα μέσα στο γήπεδο και το χορτάρι.

Εγώ είμαι της άποψης ότι μακάρι να πάνε στον Άρη Έλληνες ποδοσφαιριστές, εφόσον θα έχει και έναν Έλληνα προπονητή, οι οποίοι αξίζουν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνει η ομάδα. Καλώς η κακώς οι Έλληνες γνωρίζουν καλύτερα το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά, είτε με Έλληνες είτε με ξένους».

Παράλληλα, έκανε την δική του πρόβλεψη και για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, είναι σε καλύτερο mood ο Ολυμπιακός. Η έδρα μπορεί να αντισταθμίσει την φόρμα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν ήταν ποτέ σταθερός, αυτό του στέρησε και τον τίτλο. Μπορεί να μπει μέσα και να τον πατήσει τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μπει μέσα και να μην είναι καλός. Όλα είναι ανοιχτά...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.