Μενδρινός: «Εξαιρετικός προπονητής ο Μάντζιος, φωτιά ο Άρης από τη μέση και μπροστά»

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2020

Ο Κώστας Μενδρινός, πρώην παίκτης του Άρη και του Ολυμπιακού, τόνισε στο Metropolis 95.5 ότι οι δύο ομάδες είναι σε αυτήν την περίοδο οι πιο φορμαρισμένες.

«Είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες από αυτές που είναι ψηλά. Ο Άρης είναι σε φοβερή κατάσταση, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Θα είναι ντέρμπι και θα απολαύσουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Όποιος είναι σε καλύτερη μέρα και καταφέρει να σκοράρει θα κερδίσει. Είναι απίστευτο το σερί του Άρη στο πρωτάθλημα. Είναι καλοί οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα, την έχουν προσέξει και δουλεύουν για το καλό της, γι' αυτό και βγαίνει όλο αυτό προς τα έξω» είπε αρχικά και πρόσθεσε:  

Για τον Άκη Μάντζιο: «Η ομάδα πάει τρένο. Τον γνωρίζω προσωπικά γιατί είχα συνεργαστεί μαζί του δύο φορές. Είναι εξαιρετικός προπονητής, μπαίνει από την πρώτη μέρα να στο πετσί του ρόλου. Γνωρίζει που έχει έρθει και νομίζω ότι θα πάει ακόμη καλύτερα. Είναι μεγαλωμένος στην Ελλάδα, έχει υπάρξει παίκτης και προπονητής και το ξέρει καλά το έργο. Αυτό που ταιριάζει στον Άρη είναι ο Άκης. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον παίκτη, αλλά από την μέση και μπροστά όλοι είναι φωτιά».  

Για την εικόνα που πιστεύει ότι θα έχει το αυριανό (28/11) ματς: «Μία σχετική κούραση θα την έχει ο Ολυμπιακός. Το μομέντουμ το έχει ο Άρης, παίζει στην έδρα του αλλά χωρίς κόσμο κάτι που ίσως να παίξει τον ρόλο του. Όποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει κάποιος εύκολα κάνει λάθος. Ενισχύεται πάρα πολύ ο Ολυμπιακός αν παίξει ο Ελ Αραμπί. Θεωρώ ότι θα παίξει και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Αδικούν, πάντως, οι στοιχηματικές αποδόσεις τον Άρη. Είναι ντέρμπι, αυτή την στιγμή είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία. Εγώ δεν παίζω, από την μέρα που κάναμε τα παιδιά, δεν παίζουμε τίποτα. Σε όποιον περισσεύουν ας παίξει στοίχημα, αλλά αν σε περισσεύουν δύο φράγκα και τα παίζεις είσαι εγκληματίας».  

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Θα κόψει την κορδέλα ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η γνώμη μου. Ο Άρης νομίζω θα είναι μέχρι τέλους ψηλά, παίζει αυτή την στιγμή το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και είναι κρίμα που δεν τον απολαμβάνουμε και στην Ευρώπη. Φυσικά και μπορεί ο Άρης να τερματίσει δεύτερος. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Δεν είμαι μάντης να ξέρω πόσο θα κρατήσει ο Άρης, αλλά από αυτά που βλέπουμε γιατί να μην το καταφέρει; Γιατί να μην είναι και η συνέχεια η ίδια; Μου αρέσει φέτος και το γύρω γύρω στον Άρη».  

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη και τον Κούπερ: «Έχω μεγάλη χαρά και από την πόλη και την ομάδα. Έκανα φίλους, είχαμε κάνει εξαιρετική χρονιά που την θυμούνται όλοι, όχι μόνο Αρηανοί. Τα θυμάται όλη η Ελλάδα. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με τον Κούπερ. Άφησε το στίγμα του, όποιος έχει συνεργαστεί μαζί του έχει να θυμάται απίστευτα πράγματα. Ήταν ο δεύτερος καλύτερος για μένα, ο πρώτος ήταν ο Βαλβέρδε. Σε γενικές γραμμές και τελείως καφενειακά, ο ένας ήταν πιο επιθετικογενής, ο άλλος πιο αμυντικός, ο Κούπερ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν σκόραρε και δεν κέρδιζε. Τον Βαλβέρδε τον θεωρώ πολύ δυνατή προσωπικότητα. Όσο μπόι του έλειπε, τόσο προσωπικότητα είχε. Την στιγμή της προπόνησης δεν έβλεπε... κανέναν. Ο Κούπερ ήταν πιο ανθρώπινος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.