Μενδρινός: «Έκανε δουλίτσα ο Άρης και μπορεί να περάσει τον Ολυμπιακό!»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κώστας Μενδρινός, που φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον χθεσινό πρώτο αγώνα κυπέλλου, Ολυμπιακού-Άρη, υπογραμμίζοντας πως οι «κίτρινοι» έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον χθεσινό αγώνα:

«Είδα το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής για τον Άρη. Είχε μεσολαβήσει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, όπου έδωσε ρεσιτάλ ο Άρης και ήταν φανταστικός. Πολύ καλά στημένος στο γήπεδο. Δεν θα ήταν εύκολο το έργο του Άρη. Έγινε… δουλίτσα όμως. Έβγαλε το γκολ εκτός έδρας που του αφήνει πολλές ελπίδες για το δεύτερο ματς. Δεν έπαιζε με την ΑΕΚ που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση ο Άρης. Έπαιζε με μια ομάδα άριστα φτιαγμένη από την αρχή ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός έκανε τον Άρη να μην έχει την καλύτερη εικόνα».

Για το ότι ο Άρης με σκορ 1-0 μπορεί να προκριθεί:

«Την έχει τη δυνατότητα αυτή ο Άρης στο Βικελίδης. Δε συζητώ να υπήρχε και κόσμος, εκεί θα υπήρχαν άλλες προϋποθέσεις. Μπορεί να προκριθεί».

Για τις πιθανότητες που θα έδινε ανάμεσα στις δύο ομάδες:

«Φαβορί είναι ναι μεν ο Ολυμπιακός που νίκησε το πρώτο ματς. Αν προηγηθεί ο Άρης όλα είναι πιθανά. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει και τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Μαρτίνς το έχει στο μυαλό του αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.