Μελίσσας: «Ο Πασχαλάκης είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και νυν της τοπικής ομάδας του Αγρινίου, σχολίασε την φετινή Super League αλλά και τα προσωπικά του στατιστικά, τα οποία τον φέρνουν στην 2η θέση με τις περισσότερες αποκρούσεις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ναι, τα βλέπω κάποια στιγμή τα στατιστικά, οι αριθμοί δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο και κυρίως παίζει η βαθμολογική θέση.»

Είναι η δουλεία ή το ταλέντο:

«Ο μόνος δρόμος είναι η δουλεία και υπομονή. Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογική και η σκληρή δουλεία που θα πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας. Σίγουρα όταν έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις μεγαλύτερη άνεση και αποδίδεις πολύ καλύτερα.»

Για τον τραυματισμό του:

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για έμενα, δυσκολεύτηκα αρκετά, αλλά είμαι πάλι εδώ. Πρέπει να πεισμώσεις να αφήσεις λίγο τον πόνο. Και σίγουρα θα πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία.

Για τους τερματοφύλακας της Super League:

«Φέτος υπάρχουν πολύ καλοί τερματοφύλακας στο Πρωτάθλημα και οι μεγάλες ομάδες, οι οποίες έχουν επενδύσει σε αυτή τη θέση αλλά και οι επαρχιακές. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Στο τέλος θα φανεί ποιος θα διακριθεί. 

Για Πασχαλάκη:

«Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένας από τους καλούς μου φίλους και πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα. Πρέπει να είσαι και λίγο «τρελός» με την καλή έννοια για να παίξεις σε αυτή τη θέση, καθώς πρέπει να αποτρέψεις κάτι που περιμένει όλος ο κόσμος να δει. Γνωριζόμαστε από την συνύπαρξη μας στον ΠΑΟΚ και έχουμε κρατήσει πολύ καλές επαφές.

Για το Πρωτάθλημα:

«Το θεωρώ ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, βλέπουμε ότι και οι μεγαλύτερες ομάδες «σκαλώνουν» με τις επαρχιακές. Βλέπουμε ότι στον βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ κόντρα οι ομάδες.»

Για τον νέο χρόνο:

«Μόνο υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, ζούμε δύσκολες καταστάσεις λόγω του ιού αλλά από εκεί και πέρα ελπίζω να το ξεπεράσουμε και να είμαστε όλοι υγιείς και χαρούμενοι.» 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.