Μελίσσας: «Το μυστικό στην απόκρουση του πέναλτι του Ουάρντα»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι στον Βόλο και το πέναλτι του Ουάρντα που έπιασε, δίνοντας έτσι έναν τεράστιο βαθμό στους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς δεν αντιλήφθηκα τη στιγμή με τον Ουάρντα με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, το είδα μετά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, τα δυνατά συναισθήματα. Πριν την εκτέλεση ο Αμρ δεν μου είπε τίποτα. Πέρυσι είχα δει εκτελέσεις του και εγώ χθες έκανα απλά τη δουλειά μου και απέκρουσα το πέναλτι. Αυτό είναι προετοιμασία. Τόσο καιρό δούλευα, έκανα υπομονή, ήμουν συγκεντρωμένος στον στόχο μου και ανταμείφθηκα. Στο μέλλον θα φανεί αν θα καθιερωθώ. Εγώ πρέπει να συνεχίσω την σκληρή δουλειά».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού και την έλευση του Δέλλα:

«Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής όλοι θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω. Γίνεται σωστή δουλειά και ο στόχος του Παναιτωλικού είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να μην βρεθεί στη θέση που ήταν πέρυσι».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Είναι νωρίς ακόμα να πούμε ποιος θα πέσει. Είναι και τα πλέι άουτ και έχει πολύ δρόμο ακόμα το Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ποιοι είναι δυνατοί και ποιοι αδύναμοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.