Μελετίου: «Έρχεται κυκεώνας, η FIFA δε δέχεται την αλλαγή ΠΑΕ πια»

Metrosport Team15 Ιανουαρίου 2020

Πληρώθηκε το χρέος και υπάρχει αναμονή για την άρση της απόφασης για απαγόρευση μεταγραφών, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Ασπρόπυργου, Γιάννης Μελετίου, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μιλώντας για μια υπόθεση παρόμοια με αυτή του Άρη.

Παράλληλα, τόνισε ότι η δική τους ποινή αφορούσε τέσσερις αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά όσα είπε στους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο: 

«Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιζε στην ΠΑΕ Ασπρόπυργος η οποία και έπεσε. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτή. Αναλάβαμε, κάναμε μια νέα ΠΑΕ που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη. Είναι η ίδια περίπτωση με τον Άρη.

Σε πρώτη φάση μια υπόθεση κρίνεται μεγάλη ή μικρή από το ποσό. Σε εμάς είναι περίπου 30.000 ευρώ. Διαδικαστικά δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αλλά δεν το κάναμε καθώς το ποσό ήταν μικρό και δεν μας συνέφερε να κινήσουμε όλες τις διαδικασίες. Έχουμε και εμείς απαγόρευση μεταγραφών περιόδου για τέσσερις σεζόν, δηλαδή για δύο χρόνια. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Μπορείτε να το ψάξετε. Τώρα που έγινε η πληρωμή, πιστεύω ότι θα αρθεί αυτή η απόφαση. Έτσι μου είπαν οι νομικοί.

Σε δεύτερη φάση δεν μπορούσα να περιμένω. Όταν απαντήσαμε σαν ΠΑΕ και είπαμε στη FIFA ότι μιλάμε ότι είναι κάτι διαφορετικό μας είπαν ότι δεν μας ενδιαφέρει καθώς τις βλέπουμε σαν ίδια ΠΑΕ. H EΠΟ με βοήθησε και ό,τι μπορούσε να κάνει, το έκανε. Η επαφή με τη FIFA έγινε μέσω αλληλογραφίας. Βλέπω ότι έρχεται κυκεώνας. Φανταστείτε τι θα γίνει.

Προσπαθούμε να σώσουμε την κατάσταση. Ο κ. Λίβας είναι έκπληκτος γιατί δεν μπορούσε να περιμένει τέτοια εξέλιξη. Είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, δεν είναι φυσικό, δεν έχει λογικό να γίνει. Οι ΠΑΕ είναι ανώνυμες εταιρείες. Δεν μπορεί να συγχέειw μια ανώνυμη εταιρεία με κάποια άλλη. Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα και έχει το σεβασμό όλων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.