Μελετίδης: «Δεν επιπρέπεται για τον ΠΑΟΚ να κυνηγά τη 2η θέση - Αυτό είναι το προσόν του Τζόλη»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Για την πορεία του Χρήστου Τζόλη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα καθώς και για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο  πρώην συμπαίκτης του νεαρού άσου του Δικεφαλου στα τμηματα υποδομής του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης του Ονήσιλου στην Κύπρο, Τάσος Μελετίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Τζόλη: «Δεν είναι καθόλου περίεργο με αυτά που κάνει. Είναι φυσιολογικό. Πάει πολύ καλά. Έχει ανοδική πορεία και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το παιδί με το που πάρει την μπάλα σκέφτεται πως θα μπορέσει να τελειώσει τη φάση ακόμη και αν βρίσκεται σε αδύνατο σημείο. Δείχνει αυτοπεποίθηση αυτό. Για έναν ΠΑΟΚ που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι καλό να τελειώνεις τις φάσεις. Είναι καλό το τελείωμα του». 

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής: «Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποια θα είναι η καλή επιλογή. Μπορεί να πάει στο εξωτερικό και να λάμψει ή να μείνει εδώ και να μην του πάει η χρονιά. Ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ κυνηγά το στόχο του. Έχει πίεση, παίζεις για τη φανέλα και παίζεις για τον κόσμο. Δεν μπορεί να πει ότι κυνηγά τη 2η θέση, απλα κοιτάει να παίρνει τα καλά αποτελέσματα. Έχει δείξει ότι είναι εδώ και κυνηγά το πρωτάθλημα κάθε χρονιά. »

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.