Μελετίδης: «Έτσι ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2020

Πειθαρχία, πάθος και δύναμη είναι οι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Πάμπλο Γκαρσία σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τάσος Μελετίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή  «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν μου φάνηκε περίεργο. Όλοι μας το περιμέναμε, ακόμη και ο ίδιος. Το περίμενα. Χάρηκα επειδή συνεργάστηκα μαζί του και όλος ο λαός του ΠΑΟΚ χαίρεται που θα ακούει το όνομα του».

Τι ήταν αυτό που ενέπνεε σεβασμό: «Είναι ένα κομμάτι διαφορετικό. Εμείς τον βλέπουμε σαν ένα είδωλο του ΠΑΟΚ και όλοι θέλαμε να του μοιάσουμε. Για έναν ξένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει και κατά πόσο θα τον δει με αυτό τον τρόπο».

Την πιο δυνατή ανάμνηση: «Θυμάμαι παίζαμε με τον Άγιαξ και μας είχε πει ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, να δούμε το συμπαίκτη μας, ποιοι είμαστε και ότι δύο πόδια έχουν εκείνοι και δύο και εμείς. Αν σκεφτούμε το ποιος τα λέει και με τον τρόπο που τα λέει καταλαβαίνετε το πόσο ανατριχιαστικό ήταν».

Για το σύστημα του Γκαρσία: «Όσα χρόνια τον είχα, ήθελε να έχει την μπάλα, την κατοχή. Του αρέσει να παίζει ψηλά. Έπαιξε 4-3-3 με δύο επιθετικά χαφ και έναν κόφτη».

Για το πώς θα τον χαρακτήρισε: «Πειθαρχία, πάθος, δύναμη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.