Αντύπας: «Καταιγίδα... φέτος ο Αρης» - Η απάντηση του Ζαφείρη Μελά

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2020

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» μίλησαν οι γνωστοί τραγουδιστές, Αντύπας και Ζαφείρης Μελάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ευχόμενοι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. 

Αντύπας: «Καταιγίδα ο Άρης, να κερδίσει και με μισό μηδέν»

Καταιγίδα χαρακτήρισε τον Άρη ο γνωστός τραγουδιστής, Αντύπας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι θέλει να κερδίσουν οι «κιτρινόμαυροι» έστω και με μισό μηδέν. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι καταιγίδα ο Άρης φέτος. Αγαπάμε τον Άρη και σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Άρχισε με τις καλύτερες προδιαγραφές ο Άρης φέτος. Είναι στα χάι του. Έχει κάνει μια ήττα από τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρέπει να το πάρει με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ χθες τον είδα και στάθηκε καλά. Με μισό μηδέν θα κερδίσει και ο Άρης».

Μελάς: «Θα προτιμούσα ισοπαλία για να γιορτάσουμε με Αντύπα»

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι θα ήθελε να έρθει μια ισοπαλία για να χαρεί και ο φίλος του ο Αντύπας. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Και οι δύο είναι καλές ομάδες. Να κερδίσει ο καλύτερος και να είναι ο ΠΑΟΚ. Θα προτιμούσα μια ισοπαλία για να γιορτάσουμε με Αντύπα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.