Μεϊτέ: «Ισως μας κάνει καλό και ένα… χαστούκι»-Τι δήλωσαν Σάστρε, Κωνσταντινίδης

Γιώργος Ζαΐρης13 Ιανουαρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Αρη που τον έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Ο Μεϊτέ μιλώντας στην NOVA ρωτήθηκε για το αν αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα που ήρθε μετά από ένα μεγάλο νικηφόρο σερί μπορεί να επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και ήταν απόλυτος στην απάντηση του: «Κανείς δεν είναι τέλειος. Θα συμβεί αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο και ίσως σε εισαγωγικά να μας κάνει καλό ένα χαστούκι σαν αυτό».

«Κάθε ματς… τελικός»

Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μίλησε και ο Σάστρε και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει η ομάδα του να προσεγγίζει το κάθε παιχνίδι: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν γιατί ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και δεν μπορείς να εστιάσεις στο τέλος του. Εχουμε μπροστά μας πάρα πολλά και δύσκολα ματς για όλες τις διοργανώσεις και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να φτάσουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν με την καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Αρα θα πρέπει να βλέπουμε το ματς ως τελικό».

«Σκληρή ομάδα ο ΠΑΣ»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μιλώντας επίσης στην NOVA αναφέρθηκε στον ΠΑΣ, τον αντίπαλο του Δικεφάλου το βράδυ της Κυριακής: «Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα σκληρή και δυνατή και αγωνίζεται σε κάθε ματς με όλες τις δυνάμεις της για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Προσέχει την άμυνα της και παράλληλα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί και τις αντεπιθέσεις της. Επίσης έχει ποδοσφαιριστές που δουλεύουν καλά τις στατικές φάσεις και είναι επικίνδυνοι. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ομάδα την οποία πρέπει να προσέξουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.