Μέισον Γκρίνγουντ: Ηχητικό ντοκουμέντο από το βιασμό για τον οποίο κατηγορείται

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2022

Η διαρροή ηχητικού στα social media, που φέρεται να είναι από απόπειρα του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ να αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή τη σύντροφό του, Χαριέτ Ρόμπσον, κάνει το γύρο διαδικτύου και «καίει» τον Άγγλο επιθετικό που είναι ήδη υπό κράτηση μετά από καταγγελία για κακοποίηση.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία και γενικότερα με την καταγγελία σε βάρος του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη σύντροφό του Χαριέτ Ρόμπσον, πως την ξυλοκόπησε και την βίασε.

Από το πρωί που η σύντροφός του δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες και video που τη δείχνουν άσχημα χτυπημένη κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό , οι αστυνομικές Αρχές του Μάντσεστερ και ο σύλλογος που ανήκει ο παίκτης κινήθηκαν ταχύτατα.

Αρχικά ο Γκρίνγουντ βρέθηκε εκτός ομάδας και εν συνεχεία συνελήφθη και κρατείται από το απόγευμα της Κυριακής (30/1). Το νέο σε βάρος του στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στη υπόθεση έχει να κάνει με ένα σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφορεί στα Social Media και φαίνεται πως κατάφερε και ηχογραφήθηκε από την Ρόμπσον.

Ο διάλογος είναι σοκαριστικός με τον Γκρίνγουντ να ακούγεται να πιέζει την κοπέλα για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του παρά τη θέλησή της και να την απειλεί. Το vιdeo δεν έχει πιστοποιηθεί ως γνήσιο, αλλά σε κάθε περίπτωση δημιουργεί νέα προβλήματα στον κατηγορούμενο παίκτη.

-Σήκωσε τα γ@@@να πόδια σου!

-Όχι, δεν θέλω να κάνω σεξ.

-Δεν δίνω μία τι θέλεις, σκάσε.

-Σταμάτα να βάζεις το π@@@ σου εκεί, δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου.

-Δεν με νοιάζει αν θες να κάνεις σεξ μαζί μου, ακούς;

-Γιατί το κάνεις αυτό;

-Γιατί στο ζήτησα ευγενικά και δεν το έκανες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.