Μειώθηκε μετά το τέλος της η τιμωρία του Αβραάμ!

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2022

Παρότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει ήδη εκτίσει την ποινή του για την κίνησή του να απωθήσει τον διαιτητή στο ματς με τον Άρη, η ΕΠΟ ετεροχρονισμένα, τελικά μείωσε την ποινή του από 30 ημέρες σε 15, ενώ μείωση υπήρξε και στο οικονομικό πρόστιμο που δέχτηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η τιμωρία του Γενικού Αρχηγού του Ολυμπιακού είχε ανακοινωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και έκανε λόγο για απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για διάστημα 30 ημερών. Παρότι το χρονικό διάστημα έχει ήδη περάσει η Επιτροπή Εφέσεων με ανακοίνωσή της ενημερώνει, μάλλον για τυπικούς λόγους, πως η τιμωρία του μειώνεται σε 15 ημέρες.

Παράλληλα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε τιμωρηθεί και με πρόστιμο 5000 ευρώ, το οποίο παρέμεινε ως είχε, με την μοναδική αλλαγή της τιμωρίας στο οικονομικό σκέλος να αφορά το πρόστιμο που βαραίνει την ομάδα, αφού από τα 5000 ευρώ πλέον έπεσε στα 3000. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την ακόλουθη απόφαση.Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό. Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (όπως και πρωτοβαθμίως) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.