Προπόνηση στον Άρη και τα νεότερα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Metrosport Team04 Μαρτίου 2022

Ο Άρης δικαιώθηκε στο CAS και πήρε πίσω του 6 βαθμούς του έχοντας εξασφαλίσει έτσι τη συμμετοχή του στα Play - Off εκεί όπου διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος προπονήθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου Αθλητικού Κέντρου, ωστόσο μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Φακούντο Μπερτόγλιο στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το training report των «κιτρινόμαυρων»:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (06/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (ενεργοποίηση, ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.