Μέγκαν Μαρκλ: Το ειδύλλιο με τον Άσλεϊ Κόουλ που δεν ευοδώθηκε και οι αποκαλύψεις χρόνια μετά

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι, είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Τρέβορ Ένγκελσον, με τον οποίο χώρισε το 2015.

Στα… δίχτυα της εντυπωσιακής ηθοποιού, ωστόσο, είχαν πέσει πολλοί άντρες -ανάμεσά τους, σύμφωνα με τη Sun, και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Άσλει Κόουλ, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό δεν ευοδώθηκε ποτέ.

Μιλώντας το 2017, η δημοσιογράφος της Daily Mail, Katie Hind, ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ της έδειξε τα μηνύματα που της είχε στείλει ο Κόουλ. Η Δούκισσα φέρεται να αποκάλυψε ότι ο Άγγλος διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής είχε επικοινωνήσει μαζί της με την ελπίδα ενός ειδύλλου μετά το διαζύγιό της από τον πρώτο της γάμο.

Η Hind ισχυρίζεται επίσης ότι η Μέγκαν ζήτησε τη συμβουλή της για να βγει με τον τότε αμυντικό της Τσέλσι, η οποία είχε ακολουθήσει την ηθοποιό στο Twitter και «προσπαθούσε πολύ σκληρά».

Αλλά η Hind τόνισε ότι την προειδοποίησε να μην βγει μαζί του: «Κάναμε μια ωραία κουβέντα και έβγαλε το τηλέφωνό της και είπε «ξέρεις αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Άσλει Κόουλ;» είπε η Hind.

«Είπα "ναι" και εκείνη μου είπε "μου στέλνει συνέχεια μηνύματα και θέλει να βγούμε ραντεβού, τι πιστεύεις"»;

«Πήρα μία έκφραση "ω Θεέ, όχι". Της είπα απλώς "όχι μείνε μακριά του"». Και πρόσθεσε: «Μόλις είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και συζητήσαμε πόσο δύσκολο ήταν να βρεις έναν άντρα».

Η δημοσιογράφος Hind είπε επίσης ότι προειδοποίησε τη Μέγκαν για την ταραχώδη σχέση του Κόουλ με τη Cheryl Tweedy.

«Η Μέγκαν φαινόταν έκπληκτη και απάντησε: «Ευχαριστώ, το εκτιμώ. Κάποιοι φίλοι μου είπαν επίσης να μείνω μακριά του».

Η Hind υποστήριξε ότι νόμιζε ότι η Μέγκαν Μαρκλ ενδιαφερόταν απλώς να δει μάθει ποιος ήταν ο Κόουλ, αλλά δέχτηκε τελικά τη συμβουλή της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.