Μέγας είσαι ΠΑΟΚ και θαυμαστά τα έργα σου!

Αρις Νικολάκης23 Μαΐου 2021

Δάκρυα χαράς για κάθε φίλο του «δικέφαλου» στα πέρατα του κόσμου. Ένα ακόμη βαρύτιμο Τρόπαιο για τη μέγιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μία ακόμη εκτυφλωτική λάμψη από την κορυφή του Λευκού της Πύργου φωτίζει στα πέρατα της γης τις ψυχές των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων αλλά … Και δάκρυα λύπης για κάθε φίλο του «δικέφαλου» στα πέρατα του κόσμου. Ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε. Δάκρυα λύπης επειδή η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό και τα αποτέλεσμα των αγώνων τους στο Πρωτάθλημα σε ουδεμία περίπτωση στηρίζουν την διαφορά τους στην βαθμολογία. Δεν την κέρδισε ο Ολυμπιακός. ο ΠΑΟΚ την έχασε...

Πάμε παρακάτω. Παραπάνω, για να ακριβολογούμε. Τούτο δε, καθώς ο ΠΑΟΚ έφθασε στον έβδομο ουρανό. Τον ακολουθούμε εκεί όπως τον ανέβασε – από τα Τάρταρα, παρακαλούμε – ο Πάμπλο Γκαρσία. Για να είναι συνεπής ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ραντεβού του με τον Ιβάν Σαββίδη έχοντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με αυτό το Τρόπαιο σαν κλειδί άνοιξε την πόρτα του άμεσου μέλλοντος του ΠΑΟΚ. Εκεί βρίσκει προπονητή. Δικαιώνοντας τον Ιβάν Σαββίδη για το ρίσκο της επιλογή του «Τσε». Βρίσκει (ξανά) τερματοφύλακα με την μεταλαμπάδευση στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη της φλόγας του Πάμπλο Γκαρσία. Βρίσκει φορ περιωπής, όπως ο Μίκαελ Κρμέντσικ. Βρίσκει – κι επιτρέψτε μας, να το θεωρούμε σημαντικότερο όλων.

Με κρύο μυαλό και καυτή ψυχή ο ΠΑΟΚ στέφθηκε πάλι, Κυπελλούχος! Και με το μαχαίρι στα δόντια. Έτσι; Ναι, κι ο Ολυμπιακός (κυρίως μετά το 46Ο λεπτό…) με το μαχαίρι στα δόντια ήταν. Ελάτε όμως, που ο Μίκαελ Κρμένστικ τού 'σπασε τα δόντια, κατά πως έλεγε ...φιλοσοφούσε για την σχετική αναφορά, ο "Τσε". Τον έριξε νοκ άουτ με το ντιρέκτ του στα τελειώματα του Τελικού.

Στο Α΄ ημίχρονο ο Πέδρο Μαρτίνς έπεσε στο λάκκο τον οποίο έσκαψε για τον Πάμπλο Γκαρσία. Έδεσε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο Ολυμπιακός; Αμόλησε… Ουάντρα και Μπάμπα ο ΠΑΟΚ κυριαρχώντας. Η είσοδος του Φορτούνη τον ... φουρτούνιασε Αποσυντόνισε τον ΠΑΟΚ. Με φύλακα – άγγελο τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη όμως, δεν έκανε άλλο λάθος. Ένα έκανε κι ισοφάρισε ο Ολυμπιακός. Για να προχωρήσει σε αλλαγές ο Γκαρσία. Κι αυτές να δώσουν τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Η ασίστ του Αντίγια Ζίβκοβιτς στον Μικαελ Κρμέντσικ είναι …κέντημα διάνοιας! Απερίγραπτα ευφυής σύλληψη. Κι ο Τσέχος δεν αστόχησε. Το γκολ του έδωσε το Τρόπαιο. Αυτό είναι σαφές. Δίχως τις αποκρούσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ίσως, να ήταν άλλη η εξέλιξη του Τελικού. Όπως και να ήταν εάν δεν έσκαγε η μπάλα στο δοκάρι από τη κεφαλιά του Κάρο Σφιντέρσκι.

Μέγας είσαι ΠΑΟΚ. Και θαυμαστά τα έργα σου. ΠΑΟΚ Κυπελλούχος Ελλάδας (η συνήθεια που έγινε λατρεία) και το 2021. Δοξάστε τον…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.