Το Metropolis 95.5 κληρώνει κουπόνια βενζίνης από την Jet Oil!

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Άλλος ένας σούπερ διαγωνισμός του Metropolis 95.5, άλλη μία δική μας προσπάθεια να ανταποδώσουμε την αγάπη που για χρόνια μας προσφέρετε!

Τι κάνουμε αυτή τη φορά; Τι κάνετε εσείς για να κερδίσετε; Διαβάστε και ετοιμαστείτε! Πρώτον, οι ακροατές του Metropolis 95.5 μπαίνετε στην ειδική φόρμα στο www.metrosport.gr και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ.

Δεύτερον, μένετε συντονισμένοι στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό και στις εκπομπές «Ραπ and Κουλ show» με Κωστή Ραπτόπουλο και Νίκο Κουλιανό (08:00-10:00) & «Πλάκα Τέλος» με Γιάννη Πάγκο και Γιώργο Ζαΐρη και καθημερινά στις 9.20 και 11.20 θα ανακοινώνονται τα ονόματα δύο ακροατών.

Τρίτον, εφόσον ακούσετε το όνομά σας, καλείτε μέσα στα επόμενα 30 λεπτά, βγαίνετε στον αέρα του Metropolis 95.5, για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. Συγχαρητήρια! Μόλις κερδίσατε ένα voucher αξίας 70€ από την Jet Oil για ένα «γέμισμα» του αυτοκινήτου σας!

 Μια μεγάλη προσφορά της Jet Oil και του Metropolis 95.5

 Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 30 Δεκεμβρίου και 80 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν! Ετοιμαστείτε!

 #jetoil #supremegasoline #premiumdiesel #gas #oil #energy #ourpetrolstations #quality #safetrips #bonuscardapp #premiumproducts #ourpeople #environment

www.linkedin.com/company/cetracore-jetoil-s-a

https://www.jetoil.gr/el

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.