Μεγαλοοικονόμου: Ο Μακεδονικός Λητής κάνει πρωταθλητισμό σε όλους τους τομείς

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Πολύχρονη είναι η παρουσία του Θανάση Μεγαλοοικονόμου στα γήπεδα.  Για την κατάσταση που βιώνουμε λόγω του κορωνοιού, για τους πέντε μήνες σχεδόν χωρίς ποδόσφαιρο και την ομάδα του τον Μακεδονικό Λητής επισήμανε:

 «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Πάνω από όλα είναι η υγεία του κάθε ανθρώπου. Οσον αφορά το ποδόσφαιρο σίγουρα είναι πολύ δύσκολα ακόμα και για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να του σταματάνε τον αθλητισμό. Περιμένουμε πως και πως να γυρίσουμε στα γήπεδα με υγεία πάνω από όλα».

 -Πες μας δύο λόγια για τον Μακεδονικό Λητής.

 «Στο λίγο διάστημα που έζησα την ομάδα στην προετοιμασία είδα ότι έχει πολύ καλή διοίκηση, άριστο προπονητή και ένα ρόστερ που σίγουρα δεν είναι για αυτή την κατηγορία, όπως επίσης και φιλάθλους που στηρίζουν τρομερά την ομάδα για τα ερασιτεχνικά δεδομένα. Ο Μακεδονικός κάνει πρωταθλητισμό σε όλους τους τομείς με μια πολύ καλά οργανωμένη διοίκηση που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε».

 -Καλές και κακές στιγμές όλα αυτά τα χρόνια;

 «Στον αθλητισμό σίγουρα υπάρχουν κακές και καλές στιγμές (τραυματισμοί, διαφωνίες) αλλά αυτά σε κάνουν πιο δυνατό». 

-Πώς πέρασες όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας;

 «Αυτό το διάστημα επικεντρώθηκα στη δουλειά και στην οικογένεια μου. Υπάρχουν επαφές με την ομάδα γιατί υπάρχουν άριστες σχέσεις και περιμένουμε πως και πως να γυρίσουμε στον αθλητισμό».

 - Κάποιος προσωπικός στόχος;

 «Σε κάθε ομάδα που πηγαίνω πρωταρχικός μου στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Αρχικός μου στόχος όταν με το καλό γυρίσουμε είναι να αθλούμαι και να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

 -Θα μπορούσες να παίξεις και σε υψηλότερο επίπεδο;

 «Αυτό μπορούν να το απαντήσουν όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το πω. Σίγουρα θα ήθελα να παίξω και σε μεγαλύτερη κατηγορία»

 -Σε ποιον θα έλεγες ευχαριστώ;

 Σε όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξω το ταλέντο μου και σίγουρα στους πάρα πολλούς συμπαίκτες μου που με βοήθησαν γιατί το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μόνος του κανένας δεν μπορεί να γίνει καλύτερος»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.