«Μεγάλο χαστούκι για τον ΠΑΟΚ, αυτό χρειάζεται επειγόντως!»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε ο Γιώργος Κούτσης που είδε τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας για την εικόνα του Δικεφάλου.

Αρχικά μιλώντας και για την πορεία των ελληνικών ομάδων, ο Κούτσης τόνισε:

«Αν εξαιρέσουμε τον Άρη οι ομάδες μας δεν έχουν καλή εικόνα. Από τον ΠΑΟΚ περίμενα να υπάρχει και ενθουσιασμός, περίμενα περισσότερη φρεσκάδα. Δεν το είδα. Προφανώς όλοι όσοι παρακολούθησαν τα δύο παιχνίδια δεν το είδαν. Είναι αλήθεια πως ο Μπίσεσβαρ φαινόταν ο πιο φρέσκος. Ενας παίκτης που είναι σε μεταβατική περίοδο, έρχεται πιο γρήγορα στον ρυθμό και για αυτό φάνηκε σαν την μύγα μες στο γάλα. 

Ήταν ένα δυνατό χαστούκι, ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα, είναι ένα πισωγύρισμα μεγάλο που πρέπει να το διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα, του αποκλεισμού αποτελεί ένα πολύ μεγάλο χαστούκι. Και αυτό έχει αντίκτυπο, έχει προεκτάσεις. Οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες.

Με προβλημάτισε η εικόνα του ΠΑΟΚ. Δεν είδα κάτι θετικό. Μόνο ο Ντάντας ήταν λίγο ζωηρός, ειδικά από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ο Μπίσεσβαρ. Αυτοί δεν είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Είδα και τον Ολυμπιακό. Είδα και το δεκάρι του. Το παιδί αυτό είναι ανεπαρκές. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να φέρνουν παίκτες πολύ καλούς. 

Δυστυχώς έχει χαμηλώσει το επίπεδο των παικτών. Κοντά σε έμπειρους παίκτες να έχουμε και φρέσκα παιδιά. Όχι αυτή η απότομη αλλαγή που δεν είναι καλή για την ομάδα. Όσο για τον Κρέσπο που έφυγε ή τον Μάτος, ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να βρει παίκτες που να είναι ανάλογης αξίας με αυτούς που έφυγαν. 

Κάποια παιδιά ολοκληρώνουν την καριέρα τους. Η ουσία, το μυστικό είναι να βρουν παίκτες ισάξιους ή και καλύτερους από αυτούς που φεύγουν. Αυτό το εγχείρημα που κάνει ο ΠΑΟΚ είναι ένα ρίσκο. Μεγάλο ρίσκο. Δεν του έχει βγει προς το παρόν. Αλλά ίσως του βγει στο μέλλον».

- Έχει ανάγκη να πάρει στον άξονα δύο παίκτες;

«Υπάρχουν δύο όψεις. Όλοι ευχόμαστε να δούμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες να έχουν ένα ποιοτικό ρόστερ. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει τις πιο εύστοχες μεταγραφές. Προς το παρόν. Πρέπει να δούμε και την διάρκεια. Ας μην είμαστε βιαστικοί και βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με έναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Η Λέφσκι είναι αδύναμος αντίπαλος. Χρειάζεται επειγόντως, δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

- Τον Άρη πως τον είδες μετά την πρόκριση και πριν από τους αγώνες με την Μακάμπι ;

«Υπάρχει ενθουσιασμός, φρεσκάδα, το αποτέλεσμα δίνει ένα μεγάλο παρόν στην Ευρώπη σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό. Πρέπει να ευχηθούμε να συνεχίσει με τον ανάλογο τρόπο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.