Μεγάλο σκάνδαλο στη Τσέλσι: Απόλυση-εξπρές για διευθυντή που έστελνε ακατάλληλα μηνύματα

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2022

Όπως έγινε γνωστό, οι Άγγλοι απέλυσαν τον εμπορικό διευθυντή, Ντάμιαν Γουίλουγκμπι που είχε προσληφθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, αφού έλαβε στοιχεία ότι είχε στείλει «ακατάλληλα μηνύματα» λίγες μέρες πριν ανακοίνωση του από την ομάδα του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι έστειλε ακατάλληλα μηνύματα στην football finance agent, Καταλίνα Κιμ που υπέβαλε καταγγελία στον επικεφαλής των επιχειρήσεων της Τσέλσι, Τομ Γκλικ. Σύμφωνα με την Telegraph , η Κιμ εμφάνισε μηνύματα του εν λόγω άνδρα που την ρωτούσε αν υπάρχει πιθανότητα σεξουαλικής επαφής, της έστελνεα βίντεο και την ρωτούσε αν ήταν γυμνή. Τα μηνύματα στάλθηκαν μόλις στις 3 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην Τσέλσι.

Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε και εκπρόσωπος των «μπλε» στο Reuters όπου ανέφερε ότι «τα αποδεικτικά στοιχεία ακατάλληλων μηνυμάτων που έστειλε, πριν από το ραντεβού του στην Τσέλσι FC νωρίτερα αυτόν τον μήνα, παρασχέθηκαν πρόσφατα και ερευνήθηκαν από τον σύλλογο».

«Ενώ στάλθηκαν πριν από την πρόσληψή του στον σύλλογο, μια τέτοια συμπεριφορά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το περιβάλλον εργασίας και την εταιρική κουλτούρα που έχει εδραιωθεί από τη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου», ανέφερε ακόμη το στέλεχος της Τσέλσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.