Μεγάλο προβάδισμα για τη ΝΔ, δημοφιλέστερος Έλληνας ο Σ. Τσιόδρας

Metrosport Team15 Απριλίου 2020

Ιδανική θεωρούν την διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού από την Κυβέρνηση της ΝΔ οι πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η Marc για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 23,3%, καθώς το 43,6% (αν είχαμε εκλογές αύριο) θα ψήφιζε Νέα Δημοκρατία, έναντι ενός ποσοστού 20,3% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που προήλθαν από ερωτήσεις σε 1.020 νοικοκυριά, το 63,1% των πολιτών θεωρεί καταλληλότερο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το το 19,1% καταλληλότερο τον Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 17,8% των ερωτηθέντων δεν θέλησαν να απαντήσουν.

Εξάλλου, δημοφιλέστερος Έλληνας είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας με συντριπτικά ποσοστά.

Για τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, το 94,6% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει θετική ή μάλλον θετική άποψη. Επίσης το 84,3% των ερωτηθέντων έχουν θετική άποψη ή μάλλον θετική για τον Νίκο Χαρδαλιά. Το 66,7% των ερωτηθέντων παρακολουθούν καθημερινά ή σχεδόν καθημερινά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας στις 18.00 σε αντίθεση με το 6,2% που δεν την παρακολουθεί ποτέ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.