«Μεγάλο όπλο για τον ΠΑΟΚ ο Αμπέλ, αυτό είναι το αδύνατο σημείο της Μπενφίκα»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Φρανσίσκο Ζουέλα και κλήθηκε να σχολιάσει το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζουέλα τόνισε ότι πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ο Αμπέλ Φερέιρα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τους «αετούς» και το πορτογαλικό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή με την Μπενφίκα για την ανάδειξη ταλέντων. Ξεκινήσαμε δυνατά αυτό το πρότζεκτ. Για να φτάσει ένας νέος να είναι στην πρώτη ομάδα, πρέπει να περάσει από πολλά στάδια», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Η Μπενφίκα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος με την επιστροφή του Ζεσούς θέλει να κάνει κάτι καλύτερο στην Ευρώπη, άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια έφτασε στους «οκτώ» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σε κάθε παιχνίδι μπορούν να συμβούν πολλά. Από το μυαλό της Μπενφίκα δεν έχει περάσει το σενάριο του αποκλεισμού. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Οι Πορτογάλοι σέβονται κάθε αντίπαλο και δεν θα έρθουν στην Τούμπα με υπεροψία. Θέλουν πάση θυσία την πρόκριση. Είναι μεγάλος στόχος η Ευρώπη».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το αδύνατο σημείο της Μπενφίκα είναι ότι είναι μια καινούργια ομάδα. Πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει πολύ καλά την Μπενφίκα και το πορτογαλικό Πρωτάθλημα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.