Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, που ωστόσο δεν κρίνει τον τίτλο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης19 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ στην κατάμεστη Τούμπα και το ενδιαφέρον όλων είναι στο... κόκκινο. Δύο εξαιρετικές ομάδες στην κορύφωση της φόρμας τους τίθενται αντιμέτωπες με ζητούμενο τη νίκη. Νίκη και τρεις βαθμοί που κρίνουν πολλά αλλά όχι τον τίτλο. Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές για τους αγώνες της Stoiximan Superleague.

 Οι αποδόσεις είναι απόλυτα ισιροπημένες με τη νίκη του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να δίνει 2.72 και η ισοπαλία 3.15. Πάντως, η έδρα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά για όσους σκοπεύουν να παίξουν... νικητή.

 Εμείς προτιμούμε μία ακόμη φορά να ασχοληθούμε με τα γκολ. Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν και σημαντικές αμυντικές αρετές αλλά θεωρούμε πως θα αγωνιστούν επιθετικά και θα βρουν τρόπο να σκοράρουν. G/G στο 2.00 ως πρώτο επιλογή...

Το νέο Bet Builder της Stoiximan είναι εδώ! Συνδυάζεις διαφορετικά Bet Builder σε ένα δελτίο!

 Στα ενδότερα, αξίζει το 1-1 τόσο ως τελικό σκορ όσο και πως θα υπάρξει σαν σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με αποδόσεις 6.30 και 2.75 αντίστοιχα.

 Επίσης με τόσο ντόρο που έχει γίνει με τη διαιτησία και τα πολλά λάθη που έγιναν και από το VAR, είναι δεδομένο πως θα περάσουν από κόσκινο και την παραμικρή υποψία παράβασης. Υπό αυτές τις συνθήκες και η πρόταση για καταλογισμό πέναλτι στο 2.85.

 Στις επιλογές σκόρερ δεν θα πάμε με τους επιθετικούς αλλά θα ποντάρουμε στα γκολ από στημένη φάση. Ίνγκασον για τον ΠΑΟΚ ως anytime σκόρερ στο 12.50 και Μουκουντί στο 27.00.

 Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, επιλογή μας είναι το over 2.50 στη Λαμία.

 21+

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

 | Παίξε Υπεύθυνα

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.